Затверджено форму спрощеної податкової декларації у разі застосування нульової ставки податку на прибуток підприємств

Постановою від 9 серпня 2017 р. № 592  Уряд схвалив Порядок переходу платників податку на прибуток підприємств до подання спрощеної податкової декларації з такого податку. Крім того, затверджено форму такої спрощеної податкової декларації у разі застосування нульової ставки зазначеного податку.

Прийняття рішення забезпечує реалізацію норми Податкового кодексу України щодо застосування нульової ставки зазначеного податку платниками, які відповідають встановленим вимогам.

Нагадаємо, що з 1 січня 2017 р. до 31 грудня 2021 р. нульова ставка зазначеного податку застосовується платниками, у яких, зокрема, річний дохід не перевищує 3 млн. грн., нарахована за кожний місяць звітного періоду зарплата працівників перевищує 2 мінімальні зарплати та які відповідають одному із таких критеріїв:

- утворені після 1 січня 2017 року;

- діючі, в яких протягом 3 попередніх років щорічний обсяг доходів не перевищує 3 млн. грн. та середньооблікова кількість працівників складала 5-20 осіб;

- зареєстровані платниками єдиного податку до 1 січня 2017 р. та у яких за останній календарний рік обсяг виручки від реалізації продукції становив до 3 млн. грн. та середньооблікова кількість працівників складала 5-50 осіб.

Києво-Святошинська ОДПІ

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА ОДПІ
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Декабристів, 45
    +38 (04571) 2-32-55
    kyivobl.vasylkiv@sfs.gov.ua