Операція «Мігрант» на Васильківщині

васильков 2 062 |
15-08-2017 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

В рамках проведення загальнодержавної операції «Мігрант», з метою виявлення іноземців та осіб без громадянства, які вчиняють правопорушення, або незаконно перебувають на території України, працівники Васильківського відділу поліції спільно з працівниками Васильківського РВ УДМС в Київській області здійснюють перевірку грально-розважальних закладів, речових, продовольчих ринків, місць тимчасового проживання іноземців: гуртожитків, готелів.



З метою запобігання випадків порушення законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства, а також посилення контролю за перебуванням даних осіб на території України з початку відпрацювання правоохоронці перевірили 9 іноземців та виявили 5 фактів порушення правил перебування на території України.

На Васильківщини дільничні офіцери поліції виявили двох громадян Грузії, які нелегально перебували на території України. Співробітники міграційної служби склали адміністративні протоколи за ст. 203 КУпАП. Вирішується питання про примусове повернення даних осіб за межі України.

На території Фастівського району, правоохоронці перевірили 7 іноземців. В результаті відпрацювання на трьох осіб було складено адміністративні протоколи за ст. 203 КУпАП. Вирішуватиметься питання щодо видворення даних осіб за межі України.

Правоохоронцями проводиться оперативно-розшукова робота щодо виявлення та затримання іноземців, які розшукуються за вчинення злочинів як на території України так і за її межами.

Шановні громадяни!В разі наявності інформації про незаконне перебування іноземців, просимо повідомляти до поліції за номером «102».

Васильківський ВП

ГУНП в Київській