Заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій

https://vasilkov.info/uploads/posts/2017-02/1487334530_16707218_1214747668646772_7241128258917805685_o.jpg

15 лютого відбулися урочисті заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 28-ї річниці виведення військ з Афганістану.
Відзначення в Україні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав свідчить про глибоку повагу суспільства до людей, яким довелося в мирні повоєнні роки нести нелегку військову службу в гарячих точках світу.

Представники міської влади, керівники органів виконавчої влади, депутати міської ради, начальники управлінь, відділів, представники міської та районної організацій спілки ветеранів Афганістану, громадських організацій, мешканці міста схилили голови перед світлою пам’яттю полеглих бойових побратимів біля пам’ятника воїнам – інтернаціоналістам та вшанували пам'ять загиблих, поклавши квіти до пам’ятного знаку. Представники духовенства відслужили молебень за загиблими воїнами.


Васильківський міський голова Сабадаш В.І. у своєму виступі, звертаючись до ветеранів війни, зазначив: «Ми пам'ятаємо і завжди пам'ятатимемо про кожного нашого загиблого співвітчизника. Більше 3 тисяч українських воїнів більше не переступили поріг рідного дому, з них 13 мешканців нашого міста. Дякую усім ветеранам-інтернаціоналістам за їх вірне служіння Батьківщині і готовність до її захисту. Бажаю міцного здоров'я і мирного неба. Щастя Вам і вашим рідним, здійснення усіх задумів та нових досягнень на благо України».


Усіх героїв, які віддали своє життя, відстоюючи честь інших держав, вшанували хвилиною мовчання…


В ході урочистого заходу , який продовжився у міському Будинку культури, перший заступник міського голови Прунцев С.Є., голова Васильківської міської спілки воїнів-афганців Мєліхов В.Г. вручили учасникам бойових дій на території інших держав Грамоти виконавчого комітету Васильківської міської ради та грошові винагороди.


Музичні вітання під час заходу присутнім дарували аматорські творчі колективи міського Будинку культури.





 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com