Зниження температури повітря та снігопади

васильков 1 774 |
4-01-2017 |
Новини Васильків

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

У зв’язку з прогнозом погіршення погодних умов, яке супроводжуватиметься зниженням температури повітря та снігопадами, у Василькові планують вжити низку заходів, щоб уникнути надзвичайних ситуацій.
Під час проведення оперативної наради комісії техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій міський голова Володимир Сабадаш дав відповідні доручення керівникам комунальних служб та відділу з питань надзвичайних ситуацій і цивільного захисту населення.



1. Забезпечити належне прибирання вулиць і доріг міста, посилений режим роботи екстрених служб, координація сил та засобів під час несприятливих погодних умов.


2. Розгортання стаціонарних та тимчасових пунктів обігріву.


Прийнято рішення:


1. Перевести з 05.01.2017 року наявні сили та засоби в цілодобовий режим чергування та підвищити рівень готовності для термінового реагування і ліквідації наслідків у зв’язку з погіршенням погодних умов.


2. З 06.01.2017 року відділу з питань надзвичайних ситуацій спільно керівниками комунальних підприємств міста, Васильківським РВ ГУ ДСНС, військовими забезпечити розгортання чотирьох стаціонарних та тимчасових пунктів обігріву з цілодобовим чергуванням.


3. Васильківському відділу поліції рекомендувати визначитись та надати інформацію до виконавчого комітету та громадян міста тимчасових місць відстою багатогабаритного вантажного транспорту, що прямує транзитом через місто під час погіршення погодних умов.


4. Управлінню економіки та власності Васильківської міської ради звернутись до власників аптечних та торгівельних закладів з пропозицією організувати з 06.01. по 12.01.2017 року цілодобове функціонування тимчасового прихистку та обігріву громадян міста.

Спільно з КП "ККП м. Василькова" та Васильківським РВ ГУ ДСНС забезпечити стаціонарні і тимчасові пункти обігріву водою, електроживленням, гарячими напоями та іншими засобами, необхідними для функціонування пунктів обігріву.