Україна приєднається до акції "Година Землі" і вимкне світло на годину

васильков 1 591 |
25-03-2017 |
Новини Васильків

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Сьогодні в Україні відбудеться всесвітня кампанія "Година Землі" від WWF, яка передбачає відключення на годину світла о 20:30, повідомляє Всесвітній фонд природи.


"Ця кампанія щороку об'єднує всіх, кому небайдуже майбутнє Планети. 25 березня о 20:30 мільйони людей по всьому світу на годину символічно вимикають світло в будинках і на робочих місцях, приймаючи на себе зобов'язання дбати про природу кожен день. Цього року кампанія прагне привернути увагу українців до природної спадщини і допомогти природним паркам України", - йдеться в повідомленні.
 
На сайті "Години Землі" створили карту природних об'єктів України. Люди й організації можуть знайти на ній найближчий заповідник, нацпарк чи іншої природний об'єкт, дізнатися про нього більше, відвідати його 25 березня і посильно допомогти.
Цього дня люди зможуть допомогти паркам на волонтерських засадах роботою або іншими ресурсами, влаштувати пікнік на природі або взяти участь у запропонованих активностях.
 
Ті, хто не зможе прийти в парк 25 березня, зможуть допомогти певному природному парку в інший спосіб. На онлайн ресурсах "Години Землі" і веб-сторінках парків-учасників будуть вказані їх потреби. Кожен може приєднатися - попрацювати волонтером, надати матеріальну чи іншу допомогу.