Група неповнолітніх у Василькові намагалися пробратися у приміщення школи серед ночі

васильков 2 463 |
26-04-2017 |
Новини Васильків

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

24 квітня, стало відомо про те, що у Василькові учні школи намагалися проникнути у класні приміщення посеред ночі, але їх затримала поліція

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Нацполіції у Київській області.

На пульт централізованого спостереження поступив сигнал "Тривога" із Васильківської міської школи, що на Київщині. На виклик одразу прибула група реагування поліції охорони.



 По прибуттю поліцейські з’ясували, що охоронник знаходився всередині школи. Близько 23.00 група невідомих людей почала голосно гупати у вхідні двері навчального закладу та нецензурно висловлюватись на адресу працівника, на що останній не вагаючись натиснув кнопку "термінового виклику поліції".

 

За кілька хвилин працівники поліції охорони затримали чотирьох неповнолітніх, які намагались проникнути до школи. Усі молодики виявились учнями 9-10 класів вказаної школи.

На місце події викликана слідчо-оперативна група Васильківського відділу поліції та батьків неповнолітніх правопорушників для з’ясування причин неправомірної поведінки.

 

За словами начальника Управління поліції охорони в Київській області полковника поліції Василя Клименка для забезпечення публічної безпеки та охорони громадського порядку на території Київщини проводиться обласна цільова комплексна програма профілактики та протидії злочинності під назвою "Безпечна область" у період 2016-2018 роки, під час якої дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади освіти Київської області обладнуються кнопками тривожного виклику поліції охорони.