У Васильківському районі за "гарячими слідами" затримано розбійника

васильков 2 735 |
14-02-2016 |
Новини Васильків

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

У селищі Калинівка, завдяки злагодженим діям поліцейських, було затримано раніше судимого чоловіка, який скоїв розбійний напад на жінку. Сьогодні, близько 11:25 годин по лінії 102 надійшло повідомлення від 34-річної мешканки міста Фастів про те, що невідома особа в селі Плесецьке, Васильківського району, погрожуючи ножем, заволоділа її сумкою. Правоохоронці, які прибули на місце події з’ясували, що невідомий чоловік напав на потерпілу біля лісу. Погрожуючи ножем, забрав з рук жінки сумочку, в якій знаходились грошові кошти та особисті речі, після чого зник у невідомому напрямку.



Незважаючи на перенесений нервовий стрес, заявниця детально описала працівникам поліції прикмети нападника. Для затримання правопорушника було орієнтовано всі наряди груп реагування патрульної поліції та особовий склад Калинівського відділення поліції.
Завдяки злагодженим та професійним діям поліцейських, в селищі Калинівка за «гарячими слідами» розбійника було затримано. Ним виявився 49-річний житель Закарпатської області. Чоловік раніше вже мав проблеми із Законом, оскільки був неодноразово судимий за грабежі та розбої.
При поверхневому огляді у затриманого виявили та вилучили викрадені гроші та речі потерпілої.
Наразі правоохоронці перевіряють останнього на причетність до скоєння інших злочинів.
За даним фактом слідчим відділом Васильківської поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Досудове слідство триває.


Юлія Скора,
Васильківський відділ поліції
ГУНП в Київській області