Перевірка незаконного розповсюдження піротехнічних засобів

васильков 1 514 |
15-03-2017 |
Новини Васильків

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

14 березня з метою виявлення незаконного розповсюдження піротехнічних засобів працівники дозвільної системи Васильківського відділу поліції провели комплексну перевірку в місті Василькові.

Під час відпрацювання правоохоронці виявили факти незаконного продажу піротехніки без відповідних документів та вилучили 2186 піротехнічних засобів різної величини.



Складено протоколи за ст. 195-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення, тобто порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів. Таке правопорушення тягне за собою накладення штрафу від тридцяти п'яти до шістдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією піротехнічних засобів.

 

Шановні громадяни, при поводженні з піротехнікою дотримуйтесь правил безпеки. Незаконний продаж піротехнічних засобів може призвести до травмування громадян, заборонено продавати та давати такі вибухонебезпечні речі дітям.

Якщо ви володієте інформацією стосовно фактів незаконного продажу, розповсюдження піротехнічних засобів звертайтесь до Васильківського відділу поліції або на спецлінію поліції Київщини «102».

 

Васильківський ВП

ГУНП в Київській області