В смт. Калинівка Васильківського району правоохоронці вилучили арсенал зброї та боєприпасів.

васильков 2 675 |
25-04-2017 |
Новини Васильків

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

В смт. Калинівка Васильківського району правоохоронці вилучили арсенал зброї та боєприпасів.

35-річний місцевий житель зробив сховище поблизу лісу. Працівники поліції виявили та вилучили боєприпаси різного калібру в кількості 538 штук, два предмети ззовні схожі на пістолет типу «Флобер», пневматичну зброю «ПМ», магазин від автомату, пристрій від гвинтівки, предмет схожий на бойову гранату «Ф-1», корпус ручної гранати дратівливої дії «РГД», а також речовину темно-сірого кольору схожу на порох та 70 грам пластиду.



 Як пояснив чоловік, що вказані боєприпаси та зброю йому дав на зберігання знайомий, колишній учасник антитерористичної операції.

Також при проведенні поверхневого огляду, у молодика було виявлено та вилучено близько 5 грам подрібненої речовини рослинного походження, за ознаками схожою на коноплю.

 

Вилучені предмети направлено на експертне дослідження.

Слідчим відділом Васильківського відділу поліції відкрито кримінальні провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю,бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України та ч. 1 ст. 309 ( Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Досудове слідство триває.