Під Васильковом двоє нетверезих товаришів вкрали велосипед зі стоянки

Новини Васильків

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

До Васильківського відділу поліції надійшло повідомлення від начальника охорони про те, що в смт. Гребінки з автостоянки машинобудівного заводу невідомі особи викрали мопед "VIPER" та велосипед

Під час проведення пошукових заходів група реагування патрульної поліції Васильківського відділу поліції знайшли викрадені транспортні засоби та затримали двох чоловіків, жителів сусіднього села.



Так, двоє напарників, перебуваючи напідпитку, проникли на автостоянку. Маючи намір викрасти мопед, вони намагались привести в дію транспортний засіб, пошкодивши контактне запалювання. Після невдалої спроби вони залишили мопед неподалік вказаної стоянки. Вже на викраденому велосипеді зловмисники поїхали до місця проживання в с. Устимівка. Залишивши велосипед на подвір`ї, вони пішли відпочивати. Встановлено, що дані особи вже мали проблеми із законом.

 

Працівники поліції вилучили всі речові докази, крадіїв затримано в порядку ст. 208 Кримінально - процесуального кодексу України.

Слідчим відділом відкрито кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального Кодексу України.

 

Триває слідство.