ДТП в Василькові, загинула жінка

васильков 3 290 |
19-06-2017 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

18 червня близько 00.30 години в місті Василькові по вулиці Тракторній водій автомобіля марки «BMW» з іноземною реєстрацією, рухаючись в напрямку с. Погреби, не обравши безпечної швидкості руху та не врахувавши дорожню обстановку здійснив наїзд на двох пішоходів, які рухались в попутному напрямку.

В результаті ДТП 53-річна жінка від отриманих травм одразу загинула на місці події, 47 – річного чоловіка, уродженця Тернопільської області було госпіталізовано до реанімаційного відділення Васильківської ЦРЛ. Водій залишив місце пригоди до приїзду слідчо-оперативної групи Васильківського відділу поліції. 



В результаті відпрацювання працівники групи реагування патрульної поліції встановили та затримали особу водія, ним виявився місцевий 18-річний юнак.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Наразі призначено ряд експертиз з метою встановлення всіх обставин події.


Васильківський ВП

ГУНП в Київській області

васильков

Stalker

22 червня 2017 18:09
А я не раз писав про водіїв з авто на іноземній реєстрації!!!!!мало вам???циган і подібних))))поліція Василькова нічого не робить!!!
васильков

РолсМайбах Х 1545

9 липня 2017 14:28
Stalker,
Типа аварии и проблемы только у нерастаможенных авто. Ошибки делают все, не делают только овощи сидящие дома и нихера кроме обсуждения не делают.