В с. Безп`ятне правоохоронці виявили нетверезого водія з наркотиками


Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

08 серпня  під час патрулювання працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки "TOYOTA " , який підозріло рухався по автодорозі зі швидкістю 5 км/год. Правоохоронці зупинили авто для проведення перевірки. Виявилося, що водій перебуває у стані алкогольного сп`яніння.



 Під час проведення поверхневого огляду у 27-річного жителя столиці правоохоронці виявили та вилучили згорток з психотропною речовиною «амфетаміном». При огляді салону автомобіля поліцейські також виявили медичний шприц наповнений рідиною за ознаками схожою на «опій ацетильований». Як пояснив чоловік, що наркотичні засоби він зберігав для власного вжитку.


На водія складено адміністративний протокол за ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.


Слідчим відділом Васильківського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Досудове слідство триває.

Васильківський ВП

ГУНП в Київській області