Замах на вбивство в Василькові

васильков 5 537 |
31-08-2017 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

30 серпня до чергової частини Васильківського відділу поліції надійшло повідомлення від жителя міста Василькова, про отримання тілесних ушкоджень у вигляді ножових поранень.
На місце події терміново було направлено слідчо - оперативну групу Васильківського відділу поліції. Правоохоронці встановили, що 48 –річна місцева жителька запросила трьох знайомих до свого місця проживання.



Після спільного розпиття спиртних напоїв у квартирі між її 30-річним співмешканцем та чоловіками відбувся конфлікт. Під час сварки, яка переросла в бійку, співмешканець жінки заподіяв ножові поранення в область ушної та лобової ділянки 44-річному жителю м. Василькова та наніс ножові поранення в область голови і шиї 53-річному чоловікові, після чого спричинив різану рану обличчя 34-річному жителю м. Києва. Постраждалих із вказаними тілесними ушкодженнями доставлено до Васильківської ЦРЛ.


Вчинивши ножову розправу, чоловік пішов у невідомому напрямку.


В подальшому, в результаті проведених оперативних заходів працівники Васильківського відділу поліції встановили особу причетну до скоєння злочину та затримали чоловіка в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.


Слідчим відділом Васильківського відділу поліції внесено дані до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (закінчений замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.
На даний час триває досудове розслідування.

Васильківський ВП

ГУНП в Київській області