НА ВАСИЛЬКІВЩИНІ ТРИВАЄ ОПЕРАЦІЯ «МІГРАНТ».

васильков 2 033 |
18-04-2018 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

В рамках проведення загальнодержавної операції «Мігрант», з метою виявлення іноземців та осіб без громадянства, які вчиняють правопорушення, незаконно перебувають на території України та негативно впливають на криміногенну ситуацію у місті та районі, працівники Васильківського відділу поліції здійснюють перевірку грально-розважальних закладів, ринків та можливих місць тимчасового проживання іноземців.


Так дільничними офіцерами поліції у ході профілактичного відпрацювання у місті Василькові затримано двох громадян Грузії із закінченим законним терміном перебування на території України. Відповідні документи вже передані до Васильківського районного відділу Державної міграційної служби України. Наразі вирішується питання щодо видворення іноземців за межі України.
Усього з початку відпрацювання працівниками Васильківського відділу поліції виявлено 23 нелегальних мігранта, з них, рішенням Державної міграційної служби примусово повернуто в країну походження – 11 іноземців та примусово видворено за межі України – 4 Крім того, прийнято рішень про заборону в’їзду та територію України відносно 4 іноземців та ще 2 осіб розміщено до пунктів тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства.
Шановні громадяни, у разі наявності інформації про перебування нелегалів на території України, просимо повідомляти на безкоштовну цілодобову спецлінію поліції «102».