Ігоря Кононенко земляки попросили подарувати поштарям велосипеди – він відгукнувся

васильков 1 298 |
10-08-2018 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Громади сіл Мар'янівка Васильківського району та Перегонівки, що на Обухівшині, звернулись до народного депутата України Ігоря Кононенка с проханням підтримати місцевих поштарів.
У зв'язку з реорганізацією "Укрпошти", мережа відділень та робочий графік співробітників підпали під оптимізацію. Для поштарів це виразилось у скороченні планового робочого часу, але навантаження залишилось тим самим: доставка газет, кореспонденції, комунальних рахунків тощо.
Ото ж у скрутному становищі опинилися і поштарі, і жителі сіл. Адже пошта потрапляла до людей з великим запізненням.



Оскільки з проханням звернулася велика кількість людей Кононенко відгукнувся з радістю. Ігор Віталійович порадився з місцевими активістами та всі разом вирішили, що оптимізувати роботу по вчасній доставці пошти допоможуть велосипеди, оснащені спеціальними корзинами.
Мода на такий варіант оснащення прийшла з Європи. Адже європейці часто використовують велосипеди, як основний транспорт. От же корзина, закріплена над переднім колесом, зробила його максимально зручним і для перевезення вантажів. Зручність велосипедів з корзинами оцінили навіть принцеса Данії Марі та королева Бельгії Матільда.


Отож аналогічні чотири велосипеди Ігор Кононенко подарував поштарям Обухівського та Васильківського районів. Адже їм постійно необхідно перевозити кілограми пошти.


"Якщо виміряти скільки доводиться виходити сільським поштарям по дорогам свого села, то, напевно, за свою кар’єру багато хто з них вважайте обійшов земну кулю. Велосипеди для поштарів полегшують їхню працю та покращують доставку кореспонденції до кожного куточка", - підкреслив значущість роботи поштарів Київщини народний депутат.