Допомогти ближньому легко

васильков 1 699 |
29-08-2018 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

28 серпня у Василькові розпочалася благодійна акція, яка триватиме включно до 2 вересня. Локація – супермаркет «Сільпо» з 14.00 до 20.00.
Благодійний фонд «Незалежна країна» та фонд «Допомога ближньому» усі зібрані товари (продукти харчування, засоби гігієни, іграшки) передадуть дітям із інвалідністю, сиротам та малозабезпеченим сім’ям.



Соціальний працівник фонду «Допомога ближньому» Інесса Зоренко розповіла журналісту ІА «Погляд»: «Такі акції намагаємось проводити кожний місяць, нині вони проходять по всій Україні. До Дня знань хочемо зробити приємне діткам, які найбільше цього потребують. У нас їх на сьогоднішній день близько 20 на обліку, а також 6 малозабезпечених сімей. Проте пошуки тих, хто опинився у складних життєвих обставинах, постійно тривають. Також допомагаємо літнім одиноким людям, знайомимося з ними під час акції годування щосереди і щосуботи о 15.00 біля Миколаївської церкви».
Тож долучитися до акції та зробити маленьке свято для дітей та нужденних легко – потрібно просто придбати товар на будь-яку суму та покласти його у благодійний кошик!


Крім того, допомогти можна своїм знайомим чи сусідам, які опинилися у скруті. Для цього потрібно звернутися до Мобільного Благодійного патруля «Допомога ближньому» (ідентифікаційний код 40901797):
1. Якщо поблизу вас або з вами проживає людина, яка опинилась у складних життєвих обставинах (дитина-сирота, дитина з інвалідністю, самотня людина похилого віку, інвалід АТО та інші ), то ви маєте можливість подати заявку на відвідування та отримання продуктової допомоги.
2. Форма заявки:
– Прізвище, ім’я
– Адреса або телефон
– Категорія (дитина-сирота, дитина інвалідністю, самотня людина похилого віку, інвалід АТО).
– Ім‘я батьків або опікуна (якщо є).
3. Заявку можете залишити за номером у Viber +38(063)970-06-02