Запрошуємо до лав Васильківського відділу поліції!

васильков 1 765 |
25-01-2019 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

З 21 січня по 2 лютого тривають конкурси на заміщення вакантних посад у Васильківському відділі поліції та підпорядкованому відділенні у місті Фастів.



Доступні посади:

  • поліцейський сектору реагування патрульної поліції (заробітна плата від 9 тис. грн) – посилання для реєстрації кандидатів
  • дільничний офіцер поліції (заробітна плата від 10 тис. грн) – посилання для реєстрації кандидатів
  • помічник чергового (заробітна плата від 9 тис. грн) – посилання для реєстрації кандидатів

За детальною інформацією про умови конкурсу та вимоги до кандидатів, звертайтесь до сектору кадрового забезпечення Васильківського відділу поліції за адресою: м. Васильків, вул. Покровська 1 та за телефоном (097) 933-87-30 або електронною адресою vasilkivmv@ukr.net - начальник сектору кадрового забезпечення Голуб Володимир Борисович.

васильков

Tatiana

29 січня 2019 21:34
А что толку , с этих горе-полицейских и патрульных. ?
Вчера, в центре города около часу дня была ограблена машина, украли борсетку с документами, деньгами, телефоном, пробили колеса, (порезали шины, 5-6порезов ). В это время проезжал патруль, пострадавший остановил их и попросил о помощи, угадайте с одного раза....-те, ему отказали и даже не дали позвонить в отделение полиции( он попросил у них телефон). Млов нет , бардак! Жалко людей, пострадали, это орудует жулье-барсетники. И хотите сказать, что в ментовке об этом не знают? НЕ СМЕШИТЕ! Мне уже приходилось иметь дело с васильковской ментовкой-помощи ноль, наглость выше крыши , приехал наоушитель забошлял и все наши заявы до сих пор - коту под зад. Не верю ментам!