Жителя Васильківщини затримано за вбивство матері

васильков 2 044 |
22-02-2019 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Жителя села Залізне Васильківського району затримано за умисне вбивство психічно хворої матері. До поліції 50-річний чоловік звернувся сам і повідомив, що його 74-річна мати померла, впавши напередодні та сильно вдарившись головою.



На місце події виїхали групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що до смерті пенсіонерки може бути причетним її син.
Тіло загиблої жінки було направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причини смерті, а з місця події вилучено низку речових доказів.


Проведеними заходами було встановлено, що тої трагічної ночі чоловік перебував вдома у стані алкогольного сп’яніння. Внаслідок тривалих неприязних відносин на ґрунті психічної хвороби матері між родичами стався побутовий конфлікт, під час якого син завдав матері декілька ударів дерев’яним бруском по голові. Від отриманих тілесних ушкоджень літня жінка померла.


Чоловіка затримано в порядку статті 208 КПК України. Наразі проводиться досудове розслідування за ознаками вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання з обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.