Ігор Кононенко йде на вибори самовисуванцем

васильков 1 912 |
19-06-2019 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Народний депутат Ігор Кононенко балотується у Верховну Раду на Київщині. Документи у ЦВК він подав як самовисуванець.

Висування в одномандатному окрузі стало відповіддю на звернення громад Київщини, які висловили йому довіру, – розповів Кононенко журналістам.



За даними соціологів, за рівнем довіри він лідирує в області – йому довіряють майже 70% виборців. Експерти пояснюють: в останні роки в регіоні були реалізовані численні соціальні та інфраструктурні проекти.

«Із Київщиною пов’язане все моє життя. За останні роки нам вдалося багато зробити для людей, зокрема, у Васильківському та Обухівському районах. Тому місцеві громади закликали мене йти в депутати, щоб продовжити ті проекти з розвитку краю, які ми почали», – зазначив народний депутат.


Головними напрямами роботи Ігор Кононенко вважає розвиток освітніх та медичних закладів області, ремонт доріг, допомогу дітям, пенсіонерам і малозабезпеченим. Останніми роками на Київщині почали з’являтися сучасні дитсадки, добре оснащені школи, реалізують успішний проект «Безпечна школа».


Довідка

Ігор Кононенко народився 21 серпня 1965 року в м. Києві. 1989 року закінчив із відзнакою навчання у Київському автомобільно-дорожньому інституті. Тривалий час займався бізнесом. Із 2014 року – народний депутат Верховної Ради України VIII скликання. Цьогоріч, на дострокових виборах до парламенту, він балотується в одномандатному окрузі № 94 у Київській області.