«Перехрестя смерті»: біля Калинівки на трасі Київ – Одеса нова жертва ДТП

васильков 2 030 |
10-07-2019 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Два дні поспіль на одному й тому ж перехресті траси Київ – Одеса (розворот на Васильків і Калинівку) у Васильківському районі сталися жахливі аварії. Учора, 8 липня там під колесами легковика загинула 16-річна дівчинка, а сьогодні, 9 липня, на цьому ж так званому Калинівському перехресті тяжкі травми отримала 24-річна жителька с. Пологи, за життя якої наразі борються лікарі.



Про це повідомляється у місцевих групах у мережі Facebook. Обуренню людей немає меж, адже на цьому перехресті місяць тому загинув 16-річний юнак. Люди не розуміють, чому в цьому місці, яке вже охрестили перехрестям смерті, де спостерігається доволі багато пішоходів, і досі не збудований наземний пішохідний перехід або хоча б світлофор. Натомість далі по трасі Київ – Одеса біля с. Хлепча такий перехід є, хоча там в рази менше охочих перейти насичену автомобілями дорогу.

Передусім дописувачі звертаються до місцевих депутатів, які у передвиборчій гонитві жваво роблять різноманітні справи для людей, однак про пішохідний перехід, який би врятував не одне людське життя, подумати не можуть.

васильков

РолсМайбах Х 1545

10 липня 2019 15:41
На будівництво мосту, грошей немає але красти є що !