Слідчі завершили досудове розслідування за фактом виявлення нарколабораторії на Васильківщині

васильков 2 403 |
30-09-2019 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Поліція встановила, що 23-річний молодик, через мережу Інтернет незаконно придбав та зберігав обладнання для виготовлення психотропної речовини - амфетаміну.
Так, отримавши оперативну інформацію, поліцейські за ухвалою суду провели санкціонований обшук за місцем проживання чоловіка у с. Гвоздів Васильківського району.



Під час обшуку вилучено обладнання, за допомогою якого він незаконно здійснював технологічний процес, спрямований на одержання наркотику.
Як пояснив підозрюваний, оснащення та інші речовини, як конструктор для виготовлення амфетаміну – він придбав в одній з соціальних мереж.
Тоді, за «рецептом» з інтернету вирішив «приготувати» наркотичне зілля.
Відповідно до висновку експертів – вилучені предмети є хімічним лабораторним посудом, для синтезу психотропної речовини.
Наразі досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 313 (Викрадення, привласнення та інші незаконні дії із обладнанням призначеним для виготовлення наркотичних засобів) Кримінального кодексу України завершено і обвинувальний акт буде скеровано до суду.