Викриття чергового незаконного грального бізнесу в Василькові

васильков 2 684 |
29-09-2019 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Незважаючи на зауваження громадян, Васильківський відділ поліції продовжує боротьбу з незаконним гральним бізнесом, що функціонує на території Васильківщини. Протягом останніх 10 днів це вже 3 заклад у який із обшуком «навідались» правоохоронці. Так і сьогодні, поліцейськими було проведено невідкладний обшук у місті Васильків. 



По вулиці Соборній в одному з кафе функціонував «салон» із грального бізнесу, де на містянах заробляли гроші «псевдо-бізнесмени».

Поліція ліквідувала гральний заклад та вилучила 15 одиниць комп’ютерної техніки. Усе це обладнання буде направлено на експертизу.

Діяльність закладу припинена. На даний час поліція вживає необхідних заходів з метою встановлення осіб, причетних до організації та підтримки функціонування незаконного закладу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 203-1 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Шановні громадяни! Якщо, Ви володієте інформацією щодо діяльності незаконних гральних закладів на території обслуговування Васильківського відділу поліції, повідомляйте про такі випадки на спецлінію поліції Київщини «102» або за телефоном (04571) 2-43-24 чергова частина Васильківського відділу поліції.