У жителя Глевахи випадково вдома знайшли дурман-зілля

васильков 1 720 |
18-10-2019 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Якби не виклик на спецлінію «102» про бійку в одному з помешкань у Глевасі на Васильківщині, кущі коноплі і далі б «радували» його власника. Однак тепер його точно не радуватиме загроза потрапити за грати на 3 роки.



Прибувши за викликом, васильківські поліцейські не застали бійки чи криків. Аби пересвідчитися, що у помешканні не відбуваються ніякі насильницькі дії, правоохоронці вирішили опитати власників домоволодіння.

Спочатку поспілкувались з жінкою, яка під час прибуття поліцейських перебувала у будинку, а ось чоловіка правоохоронці знайшли у сараї, де натрапили на цікаву знахідку – 30 кущів коноплі та вже готове до вжитку подрібнене дурман-зілля.

Кущі коноплі, паперові згортки та пакети із забороненою психотропною рослиною вагою 100 г вилучили у 37-річного власника наркотичних речовин та відправили їх на експертизу.

Відповідно до за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України чоловіку загрожує обмеження або позбавлення волі на 3 роки.