На Васильківщині активно ведеться боротьба з наркозлочинністю  

васильков 2 473 |
29-10-2019 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Протягом вихідних поліцейські Васильківського відділу поліції виявили двох молодиків, які зберігали наркотики: коноплю та «метадон». 

Одним з пріоритетних напрямків роботи поліції Васильківщини є боротьба з наркозлочинністю.

В суботу на автотрасі «Київ-Одеса» працівники поліції зупинили 27-річного фастівчанина. Під час поверхневого огляду, в правій кишені штанів підозрілого, поліцейські виявили поліетиленовий згорток з порошкоподібною речовиною - «метадон».



Другий випадок стався в неділю в селищі Глеваха. Патрульні помітили підозрілого  чоловіка. Перевіривши його речі, правоохоронці знайшли та вилучили згорток паперу з речовиною темно-зеленого кольору, схожою на коноплю.

Заборонені речовини вилучено та буде направлено на експертизу.   

За даними фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає стягнення штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.