У Василькові працівницю комунального підприємства спіймали на хабарі

васильков 2 641 |
10-05-2020 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Працівниця комунального підприємства у Василькові взяла 11 тисяч доларів США за сприяння в отриманні квартири у власність. Правоохоронці провели обшуки та знайшли відповідну документацію.



Як повідомляють у поліції Київської області, на «гарячому» – під час отримання неправомірної вигоди у сумі 11 тисяч доларів США – затримали чиновницю працівники Слідчого управління поліції Київщини спільно з представниками Департаменту стратегічних розслідувань НПУ. Такий чималий хабар посадовиця отримала за сприяння в наданні у власність квартири у Василькові.

Також правоохоронці провели низку санкціонованих обшуків у різних установах Василькова. У результаті було виявлено та вилучено документацію, що може свідчити про неправомірну діяльність цієї особи.

Жінці оголошено про підозру у вчинені кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів), ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Підозрюваній суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Наразі досудове слідство триває.