Поліцейські Васильківщини затримали озброєного наркодилера

васильков 2 739 |
24-12-2020 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Злочинну діяльність 26-річного чоловіка викрили та задокументували співробітники Васильківського відділу поліції спільно з працівниками Фастівського міськрайонного відділу ГУ СБУ у місті Києві та Київській області за процесуальним керівництвом місцевої прокуратури.
Правоохоронці встановили, що мешканець Васильківщини систематично збуває психотропні речовини наркозалежним особам.



Під час документування злочинної діяльності поліцейські провели дві оперативні закупівлі та два санкціоновані обшуки за місцем проживання фігуранта.
Порошкоподібну речовину білого кольору, ззовні схожу на амфетамін вилучено та направлено на експертизу.
Також, під під час проведення обшуків, поліцейські виявили спеціальне обладнання для виготовлення наркотиків, вогнепальну зброю, набої, корпус гранати із запалом та грошові кошти, отримані злочинним шляхом.
Речові докази вилучено та направлено на експертизу.


Зловмисника затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.
Фігуранту повідомлено про підозру за скоєння злочину передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, придбання, зберігання чи збут психотропних речовин) Кримінального кодексу України.
Наразі вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу - тримання під вартою. Досудове розслідування триває.