У мешканців Василькова вилучили канабіс та амфетамін

васильков 2 845 |
27-01-2021 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

У Василькові, під час добового чергування, наряд групи реагування патрульної поліції зупинив підозрілого чоловіка, який дивно поводився. Під час спілкування з поліцейськими чоловік нервував. Правоохоронці провели поверхневу перевірку та виявили в 36-річного чоловіка паперовий згорток з речовиною рослинного походження – канабісом.
Також, у вечірній час, співробітники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль «Deo Lanos» за порушення водієм Правил дорожнього руху.


Під час спілкування з 31-річним керманичем поліцейські встановили, що останній перебуває у стані сп’яніння. Правоохоронці запропонували чоловіку пройти освідування в медичному закладі, однак він відмовився. У присутності двох понятих поліцейські склали відносно водія-правопорушника адміністративний протокол за керування автівкою у нетверезому стані, згідно ст. 130 КУпАП.
Крім цього, поліцейські провели поверхневий огляд та виявили в кишені куртки водія згорток з порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на «амфетамін».
Заборонені речовини вилучено та направлено на експертизу.
За обома фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.309 (Зберігання наркотичних засобів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.