Усе, що вам варто знати про ноутбуки Asus перед покупкою

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Asus – тайванський багатонаціональний технологічний гігант, який спеціалізується на обчислювальних технологіях, телефонному обладнанні та електроніці. Корпорація входить у топ-10 світових ІТ-компаній і завоювала звання провідної технологічної компанії, що керується інноваційними ідеями та технологіями. Крім цього, у Asus є дочірні компанії – ASMedia Technology Inc, яка займається розробкою мікросхем, і ASUSTOR, що пропонує рішення для баз даних і хмарних технологій.

Які найкращі ноутбуки Asus сьогодні на ринку?

Найкращі ноутбуки Asus на сьогодні на ринку – це серії Zenbook через преміальний дизайн та якість, серії VivoBook через доступність та надійність, а також серії ROG завдяки максимальній продуктивності, графічному дизайну та ігровим можливостям. Одними з найбільш відомих моделей є Asus Zenbook Pro Duo, бюджетний Asus VivoBook 15 та ROG Strix SCAR III відповідно.

Дизайн

Asus – це будинок моди, коли мова заходить про створення пристроїв, оскільки вони приділяють багато уваги естетиці. Завдяки сучасному підходу та сучасним рішенням у своїй філософії дизайну, Asus робить інноваційний крок у тому, як будується кожен пристрій та які матеріали використовуються.

Компанія створює чудові, витончені та стильні пристрої, які ідеально поєднуються з будь-якою міською атмосферою і вважаються тонкими та легкими. Це додає мінімалістичного, але стильного вигляду всьому її асортименту.

Ціноутворення

Asus створює ноутбуки у будь-якому діапазоні цін – клієнти завжди знайдуть те, що шукають, залежно від можливостей. Компанія пропонує доступні варіанти пристроїв, і клієнтам не потрібно хвилюватися, навіть якщо вони розраховують на дуже низький бюджет.

Загалом клієнти завжди отримують те, за що платять, але також здобувають надійність, підтримку, продуктивність і довговічність під капотом – усе це при будь-якому діапазоні цін, оскільки ноутбуки Asus створені для того, щоб витримувати найсуворіші умови використання.

Гарантія

Кожен ноут Asus постачається з обмеженим терміном гарантії на один рік, тоді як деякі можуть мати дворічну гарантію. Все зводиться до моделі пристроїв.

Однак існує також розширена гарантія на акумулятор, яку пропонує Asus – її можна зареєструвати після покупки. Гарантійні зобов’язання компанії мають умовну гнучкість і покривають виробничі дефекти, віруси, аварії та стихійні лиха. Гарантія також покриває плату за обслуговування.

Порівняння Asus з іншими брендами

Одними з найбільших конкурентів Asus є HP, Dell, Acer, Lenovo, Samsung. Продукти Samsung та HP дійсно добре зроблені і є дорогими та розкішними, тоді як Dell, Lenovo та Acer пропонують практичність та надійність. Усі вищезазначені виробники мають ціни від доступних до захмарних – залежно від марки та моделі. Однак, є функції, які дозволяють їм випереджати Asus, водночас Asus має що запропонувати, щоби бути попереду своїх конкурентів, як от чудові дисплеї на пристроях у будь-якій ціновій категорії, параметри налаштування, ScreenPad, ErgoLyft тощо.

Висновок

Оскільки Asus добре відома своєю оптимізованою продуктивністю навіть у комп’ютерах з низькими характеристиками. Багато висококласних користувачів, таких як геймери або графічні дизайнери, віддають перевагу ноутбукам Asus преміум-класу перед будь-якими іншими брендами, адже вони створені для ефективної роботи під дійсно великими навантаженнями. Asus також додає задоволення клієнтам, пропонуючи деякі додаткові послуги та необхідну периферію безкоштовно. Компанія дуже піклується про своїх клієнтів і дотримується суворої бізнес-стратегії, щоби зберегти їхню лояльність.