Від чого залежить вартість ламінату

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Багатошарове ламіноване покриття із похідних натуральної деревини активно використовується в ремонтних роботах. Декоративний шар ідеально імітує натуральні цінні породи дерева, гармонійно поєднується з інтер’єром різної стилістики. Від чого залежить ціна ламінату і чи можна на ньому зекономити?

Основні фактори ціноутворення

1. Бренд та країна-виробник.

2. Клас стирання планки.

3. Товщина ламінату.

4. Тип монтажу.

5. Дизайн ламелів. 


На перший погляд колекції оздоблювального покриття схожі між собою. Та варто ознайомитись зі специфікацією, щоб зрозуміти, що різні виробники пропонують панелі конкретної товщини, з захисним шаром визначення твердості та зносостійкості, з водостійкими чи вологостійкими бар’єрами. Чим вище експлуатаційні якості матеріалу, тим більше вартість.

Також значення має швидкість укладки. Прості і зрозумілі системи замкових з’єднань займуть набагато менше часу, ніж монтаж планок на клей без можливості їх демонтажу та подальшого використання в інших умовах.

Розумна економія

Те, скільки коштує ламінат, напряму впливає на його експлуатаційні характеристики. Трішки переплатити на етапі покупки, щоб використати ламінат повторно в будь-якому приміщенні – хіба не спосіб зекономити в перспективі? Або взяти добротні планки товщиною 12 мм класом стирання 32 і вище, з водостійким захисним покриттям, щоб мінімізувати експлуатаційні витрати на ремонт, усунення деформацій розшарованих елементів.

В колекціях максимальної товщини надійні замкові механізми, вони не зламаються при нормованому навантаженні, чітко тримають форму підлоги.

Всі переваги можливо отримати, якщо сертифікований ламінат купити відомого виробництва.

Фіксована ціна в Albero

В Україні придбати якісні матеріали для ремонту підлоги пропонує інтернет-магазин Альберо. На сторінках магазину вказана точна ціна ламінату конкретної колекції, детально розписана специфікація товару. Менеджери компанії допоможуть розрахувати потрібну кількість покриття, порадять кращі підложки та супутні аксесуари для створення якісної, надійної підлоги.

В салоні Albero ви можете придбати ламінат (ціна за квадратний метр) та міжкімнатні, вхідні двері, допоміжні товари для їх установки та правильної експлуатації. Доставка замовлень в Львів, Київ, Чернівці, Рівне, Івано-Франківськ, Тернопіль, Луцьк.