Купити басейн — найкращі рішення

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Сьогодні басейн — це необхідність, яка допоможе зміцнити здоров'я, запобігти розвитку серцево-судинних захворювань, підтягнути фігуру і весело провести час в колі сім'ї та друзів. Купити басейн зі скловолокна — гарне рішення, щоб продовжити літо і мати можливість відпочити після важкого дня в будь-який сезон.

Як вибрати басейн?

До вибору басейну слід підходити відповідально, адже це вкладення на багато років вперед.

- Басейн з бетону відливають на виробництві та збирають безпосередньо на ділянці з плит. Звичайно, такий варіант буде бюджетним, але не самим міцним і довговічним. У швах такої конструкції можуть збиратися бактерії, через які очищення басейну буде більш частим і фінансово витратним.

- Найміцнішими й довговічними конструкціями на сьогодні є басейни з композитних матеріалів. Вони виготовляються шляхом нашарування матеріалів, завдяки чому товщина стінок досягає 10-15 мм. Це дозволяє чашам не деформуватися з часом, утримувати тепло і не накопичувати на внутрішніх стінках сміття з мікробами. Багато замовників вважають за краще чаші басейнів зі скловолокна, оскільки вони служать кілька десятиліть і дозволяють власникові заощадити на електроенергії. Існує один лише недолік — це неможливість виготовлення з особистими кресленнями, однак виробники надають в каталозі величезна кількість чаш в асортименті, серед яких можна знайти необхідний.

- Взимку басейни зі скловолокна можна легко перетворити в повноцінний каток, який не позначиться на функціональності й зовнішньому вигляді цільної чаші. Також таким конструкціям не страшні вимивання ґрунту підземними водами, тому їх можна встановлювати й в гірській місцевості, і в піщанику.

- Чаші для басейну зі скловолокна можуть бути будь-якого кольору, дозволяючи створити унікальну водойму конкретно під Ваш стиль ділянки. А додаткове обладнання зможе перетворити басейн в цілий комплекс. Виробники можуть запропонувати додати СПА-обладнання, яке буде створювати гідромасажний ефект і приємне розслаблення тіла. Також трампліни та гірки додадуть веселощів і екстриму, а спеціальні навісні системи створять зустрічна течія для плавця і додаткове освітлення.

Купити басейн у Favorit

Мрієте купити великий басейн з композитних матеріалів, звертайтеся в компанію Favorit. Ми надаємо високу якість, надійність, довговічність і доступну ціну на композитні басейни. Понад 10 років ми виробляємо цільні чаші в Україні за французькими технологіями, що дозволяє поставляти дійсно якісну продукцію за приємними цінами. Якщо у Вас залишилися питання і Ви мрієте про басейн, то телефонуйте прямо зараз за номером, вказаним на сайті. Ми відповімо на всі запитання й здійснимо Вашу мрію про власний композитний басейн для дачі!