Курс криптовалюти Axie Infinity (AXS)

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Якщо ви тільки починаєте свій шлях у світі криптовалют, найімовірніше вам відомі тільки найпоширеніші криптовалюти, а саме Bitcoin (BTC) та Ether (ETH). Але диверсифікація портфеля трейдера — дуже важливий аспект криптокар’єри. Тож почніть звертати увагу на невеликі, але перспективні варіанти. Такі, як криптовалюта Axie Infinity (AXS). Така віртуальна валюта вам не знайома. Проте вона може запропонувати багато цікавого. Перше, що відрізняє її від інших — це те, що вона є внутрішнім активом гри Axie Infinity. Що особливого в цій грі, навіщо їм своя криптовалюта та відповіді на інші цікаві питання вже доступні в нашій новій статті. 

Дізнавайтеся все про AXS та де її купити разом із нами!

Що таке Axie Infinity?

Axie Infinity — це унікальна гра, у якій гравці можуть змагатися, збирати цінні речі та створювати королівство для своїх тваринок. Чим відрізняється Axie Infinity від звичайних ігор? Блокчейн дає змогу створювати складні економіки та нагороджувати найкрутіших гравців. Користувачі розважаються та одночасно заробляють цінні ресурси, що мають справжню грошову вартість.

А ось Axie Infinity Shards (або AXS) — це токен на основі Ethereum, створений спеціально для гри Axie Infinity. AXS криптовалюта не тільки продається на біржах та інших платформах, а й заробляється гравцями за проходження ігор в Axie Infinity та за створення контенту. Ось що можуть робити тримачі цього активу:

  • Заробляти винагороди за стейкінг криптовалюти;
  • Грати в гру;
  • Голосувати на платформі.

Гру Axie Infinity створила студія Sky Mavis, що заснована на початку 2018 року. Вона спеціалізується на іграх. До команди студії входить 40 працівників, а головний офіс компанії розташовується у В’єтнамі. Ціль творців Axie Infinity — стати першою грою, якою дійсно керує ком’юніті, яке в неї грає. Це не так легко зробити, тому перехід до такої децентралізації відбуватиметься поступово.

Для чого ж потрібні Axie Infinity Shards (AXS)? Ними винагороджують гравців та розробників за вибір Axie Infinity водночас мотивуючи їх зберігати свої токени. Ці активи допомагають децентралізувати право власності та управління Axie Infinity.

Спільнота Axie Infinity — найбільша у світі NFT-ігор. Хоч Axie Infinity і є веселою грою, вона, крім того, поєднує в собі характеристики соціальної мережі та платформи для заробітку. Усе це завдяки активному ком’юніті та можливості дійсно мати активи, що були зароблені в іграх. 

В Axie Infinity постійно додаютьсянові ігри та можливості, що дають змогу користувачам змагатися між собою, використовуючи комплексні стратегії та тактики. Зазвичай гравці змагаються за найвищі місця в рейтингах та цінні ресурси. Єдуже велика кількість комбінацій та видів персонажів Axie. Кожен Axie має характеристики зі своїм неповторним генетичним кодом. Саме від цих «генів» залежать частини тіла та особливості персонажів. Наприклад, раніше (у перших версіях гри) Axie могли грати в карти або використовувати бойові рухи, які залежали від частин їхнього тіла.
Екосистема ігор Axie Infinity — це цифрова реальність, де люди з усього світу збираються, щоб грати, працювати та спілкуватися один з одним.

Курс Axie Infinity

Курси криптовалюти можуть змінюватися кожну секунду, адже криптовалюти дуже волатильні. Зараз курс Axie Infinity (AXS) дорівнює $5,95 за 1 AXS (на момент написання статті). Але важливо перевіряти курс криптовалют саме в момент купівлі або продажу, бо ціна може змінюватися несподівано. Бувають ситуації, коли через один твіт відомої персони або компанії вартість віртуального активу зростає чи падає в декілька разів. Рекордна ціна цієї криптовалюти дорівнювала $165,37. Ринкова капіталізація AXS на сьогодні дорівнює $595 мільйонів, а в обігу перебуває 100,125,814 AXS. 

Де купити AXS?

AXS криптовалюта продається на багатьох централізованих так децентралізованих платформах. Зазвичай, якщо ви новачок у сфері криптовалют, краще обирати простіші та безпечніші централізовані біржі, як-от платформа WhiteBIT.

WhiteBIT — найбільша європейська криптовалютна біржа, яка була створена у 2018 році командою з України. Біржею вже користується понад 3 мільйони людей, адже на ній є такі переваги, як:

  • Понад 450 доступних криптовалют, а також UAH, USD, EUR, KZT, TRY та GEL;
  • Спотова, професійна, маржинальна та ф’ючерсна торгівля;
  • Великий вибір торгових інструментів, серед яких такі ордери як Market, Limit, Stop-market, Stop-limit та OCO;
  • Великий вибір способів депозиту та зняття коштів;
  • Задля безпеки користувачів було додано KYC-верифікацію, AML-перевірка адрес, антифішинговий код та страховий фонд, а активи зберігаються на холодних гаманцях;
  • Пасивний заробіток із криптолендінгом;
  • Реферальна програма (де можна отримувати до 50% від комісій, сплачених користувачами, які використали ваше реферальне посилання, щоб зареєструватися на біржі);
  • Безліч регулярних активностей та конкурсів із цінними призами.

Зробити депозит або зняти кошти можна за допомогою будь-якої банківської картки. За це знімається невелика комісія, яку можна побачити перед проведенням транзакції або на сторінці «Комісії» (з деякими картками комісія ще нижча, як, наприклад, із monobank). Також можна переказати кошти з криптовалютного гаманця або скористатися послугами партнерів-посередників.

Біржа криптовалюти WhiteBIT пропонує придбати Axie Infinity (AXS) у парах з USDT та BTC. Процес купівлі криптовалют дуже простий та складається всього з декількох кроків. Ось, що треба зробити, щоб купити віртуальну валюту Axie Infinity (AXS) на платформі WhiteBIT:

  1. Створіть акаунт на біржі, натиснувши кнопку «Реєстрація». Вона розташована у верхньому правому кутку платформи.
  2. Підтвердьте свою особистість, надавши інформацію про себе та додавши документи й селфі з ними для підтвердження особи (користувачі з України можуть зробити це за декілька хвилин завдяки сервісу Дія).
  3. Зробіть депозит, для того, щоб на вашому балансі були кошти. Це можна зробити безпосередньо з банківської картки.
  4. Після поповнення балансу в національній валюті, обміняйте її на USDT чи BTC. Далі можна придбати AXS — через швидкий обмін або ордер на спотовій торгівлі. Зауважте, що для цього ваші активи мають бути на Торговому балансі. Якщо ви вирішили виставити ордер, щоб обміняти USDT або BTC на AXS, ви можете виставити ордер на купівлю AXS. Його виконання може зайняти від декількох секунд до годин.
  5. Після того, як ваш ордер виконається, активи AXS будуть зараховані на ваш баланс на біржі. Ви можете й далі зберігати їх на балансі, торгувати ними, або вивести на будь-який зовнішній гаманець.

Пам’ятайте, що курс криптовалюти може змінюватися дуже раптово, адже всі віртуальні активи вважаються волатильною інвестицією. Саме тому перед тим, як виставляти ордер, подивіться на ціну AXS та оберіть саме той ордер, який вам підходить.

Світ криптовалют постійно розвивається та зростає. Серед великого вибору різноманітних активів буває складно знайти такі, що дійсно варті вашої уваги. Проте якщо відірватися від відомих усім криптовалют (наприклад, Bitcoin, Ethereum, Tether, Litecoin і т. д.), можна побачити багато цікавих віртуальних активів, які багато хто не помічає. Якщо ви знайшли перспективний актив, дізнайтеся якомога більше інформації про нього (наприклад, хто його створив, з якою метою, що робить його особливим). Можливо, саме ця криптовалюта стане наступною сенсацією криптосвіту. Ті активи, які мають, що запропонувати своїй спільноті та партнерам, зазвичай викликають набагато більше цікавості в користувачів. Інколи можна встигнути придбати нову, але перспективну криптовалюту та непогано заробити на ній. Проте у світі криптовалют важливий дійсно виважений вибір.

Важливо розуміти, що професійні трейдери надають перевагу диверсифікації їхніх криптовалютних портфелів. Адже саме цей крок дає змогу тримати свої активи під контролем та не хвилюватися про те, що ви можете втратити багато грошей, якщо ціна однієї або декількох криптовалют впаде. Обирайте перспективні віртуальні активи, зберігайте їх або торгуйте ними, створюйте цікаві торгові стратегії та отримуйте нові можливості заробітку на криптовалютах. Можливо, саме Axie Infinity (AXS) — це саме та валюта, яка принесе вам успіхи в криптосвіті.