Front-end розробник - як почати роботу, що потрібно знати?

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Щоб дізнатися, як стати front-end розробником, вам спочатку потрібно точно знати, чим займається людина на цій посаді та в якій галузі вона працює. Front-end розробник займається програмуванням візуальної сторони інтернет-сторінок. Усе, що ми бачимо: сторінку магазину чи форуму, було створено розробником інтерфейсу. 

Що робить фронтенд розробник?

Front-end розробник зосереджується на створенні візуальних елементів програмного забезпечення. Він відповідає за створення інтерфейсу, сторінки входу, стартової сторінки, кнопок перенаправлення та інших елементів веб-сайту чи програми, які дозволяють користувачам ефективно орієнтуватися в інтернеті.

Що входить в обов'язки front-end розробника?

Front-end розробник повинен мати низку навичок, які дозволяють йому ефективно рухатися у світі програмістів. Давайте детальніше розглянемо деякі основні завдання, які стоять перед front-end розробником:

  • Перш за все - він тісно співпрацює з веб-розробником і бекенд-розробником. Координація цих трьох команд є необхідною умовою для роботи програми. 

  • По -друге, він відповідає за кінцевий вигляд сайту, тобто інтерфейс, верстку тексту та його функціональність.

  • По- третє, це гарантує, що інформація від користувача надходить прямо до серверної частини,

  • По- четверте, це забезпечує ефективну роботу веб-сайту чи програми на всіх мобільних пристроях.

Що потрібно знати front-end розробнику?

Front end розробник – це програміст, тому він повинен володіти всіма навичками, необхідними для цієї професії. Якщо у своїй роботі він використовує не всі елементи програмування, важливо, щоб він знав і розумів його елементи. Ось короткий виклад того, що повинен уміти розробник переднього плану:

  • знати мови програмування, такі як HTML, CSS і jаvascript

  • вміти використовувати фреймворки

  • знайти себе в різних технологіях

  • бути знайомим з основами GIT, API, Angular, React, Ajax - чим більший обсяг знань у цих темах, тим краще.

Як стати фронтенд розробником?

Не дивлячись на наявність знань з програмування та можливість самоосвіти, без повної бази знань, стати профі буде неможливо. Тоді варто скористатися пропозицією курсів для front-end-розробників.

Комп'ютерна Академія IT STEP пропонує пройти курси front-end-розробників, та отримати знання європейського рівня. З 1999 року IT STEP готують спеціалістів, які зараз працюють по всьому світу, від Європи до Азії. Їхні інноваційні методи навчання підходять людям, які хочуть змінити своє життя, та розпочати свій шлях кар’єри та увійти у світ ІТ. Пропозиція академії постійно розширюється та адаптується до поточних потреб ринку праці та ІТ-індустрії.

Комп'ютерна Академія IT STEP - це команда професіоналів, які допомагають студентам розвиватись в ІТ-сфері. Вони не лише викладачі, а й практики, з багаторічним досвідом роботи.