У Василькові модульні будинки для переселенців оснастять електрикою за понад мільйон гривень

васильков 159 |
15-02-2023 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

У місті  Василькові новозбудовані модульні будиночки  оснастять електрикою за понад мільйон гривень. Про це стало відомо з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro.

Комунальне підприємство  «Комбінат комунальних підприємств Василькова» замовило електроенергію для модульного містечка, яке облаштоване для постраждалих від збройної агресії рф.



Планується, що протягом року містечко використає електрики на 1,34 млн гривень, але обсяги можуть змінюватися залежно від обсягу фінансування.

29 грудня 2022 року КП «Комбінат комунальних підприємств Василькова» уклало договір з ТОВ «Київська обласна енергопостачальна компанія» про постачання електричної енергії для модульного містечка (договір був опублікований лише 25 січня 2023 року).

Ціна договору склала 1,34 млн гривень.

Згідно з укладеним договором, підрядник протягом 2023 року повинен поставити для модульного містечка, який розміщено у Василькові на вулиці Володимирська, 156 Д, 800 тисяч кВт/год електроенергії. Однак в документі зазначено, що обсяги закупівлі електричної енергії можуть бути змінені залежно від реального фінансування видатків.