Де знайти запчастини для непопулярних автомобілів

васильков 7 |
22-05-2023 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Досить часто на вторинному авторинку вдається дуже вигідно купити авто, але згодом виявляється, що деталі на нього знайти практично нереально. Адже не кожна модель популярна в нашій країні. Йдеться не лише про дуже стару техніку, але і про транспорт 5-10-річної давнини. Деяких моделей завозиться всього кілька одиниць на всю Україну, тому знайти запчастини буває досить проблематично. Краще організувати пошук деталей на https://euromotors.com.ua/ua/.

Проблема пошуку деталей

Дехто вважає, що нестача запчастин характерна для техніки маловідомих виробників, наприклад, автомобільних брендів з Єгипту, Індії чи арабських країн. Проте деякі з таких модифікацій є й у відомих виробників:

  • Тойота;

  • Шевроле;

  • Альфа Ромео;

  • Фіат;

  • Рено тощо.

Поки проблеми не трапляється, автомобіліст не дуже цікавиться наявністю комплектуючих на ринку. Але перша ж серйозна несправність перетворює ремонт на пошук варіантів, яких виявляється замало.

Звісно, в машинах Тойота, Форд чи іншого виробника певні запчастини уніфіковані, тобто підходять на різні моделі. Але йдеться лише про частину деталей. А ось, наприклад, кузовні елементи чи деталі салону зовсім не збігаються.

Швидке розв’язання питання

Якщо необхідно відремонтувати машину, до якої важко знайти запчастини, краще за все звернутися в авторозборку Euromotors. Тут представлено деталі до великої кількості техніки останніх 20-30 років.

Всього кілька хвилин знадобиться для пошуків на сайті розборки. По-перше, можна спробувати знайти елемент чи механізм за допомогою індивідуального номера. По-друге, можна просто ввести назву вузла, щоб система видала всі схожі варіанти. Третій спосіб — пошук по певному розділу (електроніка, салон, двигун, ходова тощо).

Звісно, певного елементу може не бути в наявності на момент пошуку. Але завжди можна залишити заявку на замовлення деталі, після надходження якої покупець отримує повідомлення. Крім того, досвідчені фахівці завжди порадять, яким чином краще розв’язати проблему. Наприклад, використати запчастини від іншого виробника чи якісну копію, яка є на сайті.