У Києві на ВДНГ можна безкоштовно забрати врятованих тварин із Херсона

васильков 150 |
13-06-2023 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

У Голосіївському районі міста Києва на території Національного виставкового центру (ВДНГ) можна безкоштовно забрати тварин, які постраждали від повені на Херсонщині після підриву Каховської гідроелектростанції російськими окупантами.

Про це стало відомо із офіційного повідомлення прес-служби Київської міської державної адміністрації. Мешканців київської області закликають брати додому тварин із тимчасового притулку "Виставковий центр". Саме туди, після огляду, необхідних щеплень та лікування, переводять тварин, які прибувають до муніципальних ветклінік з Херсона. Влаштування тварин є пріоритетом у роботі з ними, оскільки дозволяє забезпечити місця для більшої кількості тварин. 



За ці вихідні вдалося прилаштувати до родин близько 30 тварин. А це означає, що звільнилися місця для трьох десятків інших чотирилапих, яким фахівці зможуть надати допомогу.

Ознайомитись з тваринами та забрати когось додому можна у тимчасовому притулку для тварин за адресою: вулиця Академіка Глушкова, 1, 16-й павільйон, притулок для тварин "Виставковий центр". Попередній запис: (093) 540-12-18 з 10:00 до 17:00.