Косметика Skeyndor — філософія досконалості

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Іспанський бренд професійної косметики з понад півстолітньою історією є одним із лідерів у сфері догляду за шкірою обличчя та тіла.

Бренд був створений у 60-ті роки минулого століття доктором хімічних наук Пабліо Пуенте та доктором технічних наук Хуаном Морсільо. Неважко здогадатися, що філософія компанії будується на доказовій медицині та косметології. Наука стає на варті вашої краси та молодості.

На сьогодні штат співробітників Skeyndor включає понад 90 професіоналів. На особливу увагу, звісно, заслуговує лабораторія, продуктивна робота якої дає можливість регулярно знаходити нові інноваційні рішення та активні інгредієнти, що забезпечують науковий підхід у догляді за шкірою.

Купити в Україні косметику Skeyndor можна тут https://laserhousecosmetics.com.ua/ua/skeyndor/, на офіційному сайті інтернет-магазину професійної косметики Лазерхауз Косметикс. Якщо потрібно, ви можете отримати професійну консультацію.

Основні цінності компанії Skeyndor

Серед переваг, які вигідно виділяють бренд із конкурентів, можна зазначити такі:

  1. Усі продукти пройшли клінічні та дерматологічні дослідження, їхня безпека та ефективність неодноразово доведена.
  2. Унікальні інноваційні формули та склади. Основа косметики — ультрасучасні активні інгредієнти.
  3. Завдяки цілісному підходу випуску продукції, кожна клієнтка зможе підібрати повноцінний та ефективний догляд за шкірою.
  4. Косметика максимально персоналізована, ви зможете підібрати продукти залежно від типу та стану своєї шкіри.
  5. Засоби від Skeyndor порадують вас не лише приємними текстурами, а і флаконами, витриманими в єдиному стилі. Щоденний догляд перетворитися на приємний та красивий ритуал.

Асортимент косметики Skeyndor у Лазерхауз Косметикс

В інтернет-магазині Лазерхауз Косметикс ви зможете підібрати собі повноцінний догляд за шкірою, який складається з основних етапів — очищення, зволоження та захисту від сонця. Усі товари беруться в офіційного постачальника в Україні, мають відповідну сертифікацію та є повністю безпечними за умови правильного використання.

Також широкий асортимент спеціалізованих лінійок надасть можливість вам максимально комплексно та ефективно вирішити багато проблем, таких як зневоднення або жирний блиск, передчасне старіння, втрата тонусу та багато інших.

Пам’ятайте, що регулярний щоденний догляд за шкірою — запорука вашої краси та молодості!