Пакувальна автоматична лінія брикетування

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Екологічні види палива користуються великим попитом у зв’язку з переходом користувачів на альтернативні та нешкідливі типи опалення. Постає питання щодо ефективного та зручного способу пакування для паливних брикетів. Автоматична лінія дозволяє виконати операцію швидко і без втручання ручної праці.

Принципи функціонування автоматичної лінії брикетування

На лінії відбувається прийом паливних цеглин від преса та передача їх по напрямних до групувача. На цій ділянці брикети формуються в групи по 12 шт. Під час транспортування продукція піддається поверхневому охолодженню, що також видаляє зайву стружку.

В кінці транспортера знаходиться вузол пакування – обертання підготовлених груп брикетів у термозбіжний поліетилен під дією високої температури. Готові упаковані одиниці складаються в палету.

Робота обладнання автоматизована та синхронізована з пресами, керування відбувається запрограмованим контролером.

Лінія обладнана датчиками безпеки, що регулюють швидкість стрічки, запобігають травмуванню. Модульна будова сприяє доповненню конструкції різними типами транспортерів, розвантажувальних агрегатів та іншими опціями.

Особливості упаковки

Для упаковки підходять блоки однакового розміру з деревної стружки, щіпки, листя, деревних відходів, торфу, вологих побутових відходів.

Завдяки такому способу пакування паливо зручно зберігати та перевозити. Зазвичай використовується термоусадочний спосіб з використанням поліетиленової плівки, яка обгортає паки з 12 брикетів.

Такий матеріал характеризується стійкістю до вологи та механічних ушкоджень. Можливо підібрати види з підвищеними показниками міцності.

Переваги використання автоматичного обладнання

Забезпечення якісного виробництва при мінімально допустимій собівартості можливе завдяки використанню новітніх технологій.

До вигідних переваг використання автоматизованої технології відносяться:

  • зростання попиту на паливні брикети;
  • високий рівень автоматизації;
  • зменшення частки ручного втручання;
  • системи управління та контролю;
  • швидкий запуск;
  • цілодобова експлуатація;
  • енергоефективність;
  • високий рівень пожежної безпеки;
  • компактність.

Високотехнологічне обладнання для влаштування власної пакувальної лінії можна знайти за адресою https://rmpbio.ua/katalog/pakuvalne-obladnannya/avtomatichna-lіnіya/. До уваги користувачів сучасні та ефективні агрегати для виробництва біопалива.