Як виграти у Лото Максима: корисні прийоми та поради

васильков 58 |
22-09-2023 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Як виграти у Лото Максима: корисні прийоми та поради

Українські національні лотереї щодня збирають біля екранів телевізорів та комп’ютерів тисячі гравців, котрі бажають виграти джекпот. І однією з найпопулярніших ігор сьогодні є Лото Максима. Усе тому, що для перемоги вам потрібно вгадати ледь не мінімальну кількість номерів – усього 5 із 45 чисел, що розташовуються на ігровому полі.

Звідси у багатьох гравців постає питання: чи є надійною національна лотерея та, чи можна зробити так, щоб Лото Максима принесло вам виграш у вигляді джекпоту (який, до речі, станом на сьогодні складає понад 12 млн гривень)?

Методів та хитрощів, які точно дозволять збільшити шанси на перемогу немає. Втім, про деякі корисні прийоми варто розказати окремо.

Перевірте свої шанси завчасно

Якщо ви граєте вперше або ще не продумали підхід, за яким будете заповнювати бланк, існує невеликий прийом, що дозволяє перевірити свої результати завчасно. Звісно, мова йде не про наступні трансляції, а про попередні. Оскільки Лото Максима, як і будь-яка інша класична числова лотерея, працює за принципом випадковості. 

На сайті Української національної лотереї є окремий розділ, який називається «Перевірити себе».Він відкриває вам ігрове поле, де ви можете вибрати комбінацію від 5 до 12 номерів (саме ця кількість чисел є максимальною та дозволена тим, хто обирає системну гру). 

Просто натисніть на номери та зробіть запит на аналіз комбінації. У результаті ви отримуєте список розіграшів за минулі роки, де саме ця комбінація номерів стала виграшною.Перевіряти свої шанси ви можете нескінченну кількість разів. Втім, звісно, це швидше тренування впевненості та вироблення власної стратегії, а не стовідсоткове збільшення шансів на перемогу.

Ознайомтеся зі статистикою минулих ігор

В окремому розділі представлена статистика, яка дозволяє ще детальніше проаналізувати минулі ігри. Вона показує, які кульки випадали найчастіше протягом останніх розіграшів, а які майже не випадали з лототрона. Так, наприклад ви зможете побачити, що номер 1, 7, 10 чи 25 є доволі щасливими. У той час як числа 3, 28 або 29 могли не випадати доволі довго.

Дивіться не лише на кількість статистику загального випадання кульки та кількість розіграшів, де вона не випала. Перевіряйте ще й співвідношення цих показників.

Інші поради для збільшення шансів на виграш у Лото Максима

Ми вже навели кілька прийомів, які дозволяють збільшити шанси на те, що ваша комбінація стане переможною та принесе вам омріяний джекпот. Втім, існує ще кілька прийомів, які дозволяють зменшити ризики:

Системна гра

В Лото Максима ви можете грати більшою кількістю номерів, ніж пропонують. Правда, для цього потрібно обирати системну гру. Такі білети коштують дорожче, тож завчасно врахуйте усі моменти і переконайтеся у тому, що ці витрати будуть виправданими.

Купіть кілька білетів

На різних бланках можна використовувати різні стратегії. Десь обрати щасливі числа, що на вашу думку приносять вам удачу. А десь статистично найбільш популярні. Для тих, хто не хоче витрачати багато грошей, існує варіант збиратися компанією близьких або друзів і кожному купляти по 2-3 лотерейні білети. 

Головне заповнювати їх, переконавшись, що комбінації не збігаються. Таким чином ви зможете збільшити свої шанси на перемогу. Адже кожен буде заповнювати, використовуючи свою унікальну стратегію.

Втім, не забувайте, що у випадку виграшу джекпоту його потрібно буде розділити порівну між усіма, щоб усе було чесно.