Стенди Павуки та Х-банери у Києві. Надійні перевірені конструкції

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Кожна компанія, яка займається виробництвом будь-яких товарів, надає послуги або спеціалізується на реалізації медіа-контенту, хоч раз проводила промо-акції або брала участь у виставкових заходах. Щоб отримати нових клієнтів та увагу аудиторії, участь у таких подіях – обов'язкова умова.

Якщо ваше підприємство має великий стаж роботи на ринку і готується до організації нової піар-кампанії, то ви, напевно, знаходитесь в пошуках нових ефективних рекламоносіїв, які зможуть яскраво і привабливо розповісти про діяльність вашої фірми.

Чим вигідний мобільний стенд Х-банер?

Одним із найпопулярніших видів виставкових конструкцій вважається мобільний стенд Х-банер, також відомий як павук. Завдяки зручному механізму зміни полотна каркас можна використовувати протягом тривалого часу. Більше того, така система дозволяє суттєво заощадити та не витрачатися на покупку нових рекламоносіїв – достатньо замовити банер з актуальною інформацією та натягнути його на стенд. Крім такої функції, Х-баннер має низку й інших переваг. Так, його основа виконана таким чином, що загальна конструкція стає досить стійкою і не займає багато площі - це дає можливість розміщувати стенд у заповнених приміщеннях або будинках з великою кількістю людей.

Завдяки жорстким і порожнім опорам рекламоносій може бути легко переміщений в інше місце без необхідності демонтажу. Будова каркаса максимально проста - з його установкою може впоратися навіть дитина, а загальний час збирання займе не більше кількох хвилин. Стандартні моделі стенду-павука розраховані на установку в приміщенні, проте компанія "Sirio" пропонує інші рекламоносії, які можна розміщувати на вулиці. На сайті представлені надійні та перевірені часом конструкції, розмір яких можна обрати самому.

Більш того, компанія пропонує спеціальний обтяжувач, встановлений на всі моделі стенду. З його допомогою Х-банер можна виносити надвір. Сильний вітер, спека та злива – цей стенд витримає будь-які погодні умови, а банерне полотно не вицвіте, не розмиється та збереже свій первісний зовнішній вигляд.

 Європейська фарба від кращих виробників та професійна підготовка макета до друку в результаті дають міцний та повнокольоровий рекламний банер із тривалим терміном експлуатації. Рекламні банери в Києві можна замовити на сайті по цьому урл https: //sirio com ua/ uk/ naruzhna-reklama / banera/