Виграйте Більше Або Програйте Менше: Позитивний Та Негативний Прогрес У Блекджеку

васильков 2 |
26-01-2024 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Багато хто вважає, що між стратегіями азартних ігор немає різниці та що кінцеві результати змінити неможливо. Однак, попри те, що ці ігри мають заздалегідь визначений довгостроковий результат, короткострокові результати можуть значно відрізнятися, і стратегія, яку ви використовуєте під час гри, може суттєво вплинути на них.

Поширеним підходом до таких ігор, як рулетка та блекджек, є прогресивні стратегії ставок, які диктують або збільшення, або зменшення ставок на основі останніх результатів.

Ця стаття пояснює позитивні та негативні системи прогресування ставок у блекджеку та навчає вас, як ефективно використовувати їх наступного разу, коли ви гратимете онлайн (Космолот) або в живому казино.

Ставки на позитивний прогрес у блекджеку

Ставки на позитивний прогрес означають збільшення ваших ставок, коли ви виграєте, і намагаєтесь скористатися перевагами своїх переможних смуг.

Використовуючи цю систему блекджеку, ви можете забронювати великі виграші, якщо добре працюєте, і програвати лише в повільному темпі, якщо це не ваш вечір.

Система ставок Paroli та система ставок Parlay є двома найпопулярнішими варіантами ставок на позитивний прогрес, і вам слід спробувати, якщо ви вирішите спробувати цю стратегію.

Система Паролі

Паролі — одна з найпопулярніших систем ставок на позитивну прогресію в азартних іграх, і вона чудово працює в ставках на блекджек.

Система Паролі, яка зазвичай називається «Let it Ride», вказує на те, що ви повинні збільшувати свою ставку на одну одиницю кожного разу, коли ви виграєте, і повертатися до початкової ставки, коли ви програєте.

Наприклад, ви можете поставити 185 гривень на першу роздачу, 370 гривень на наступну роздачу, якщо виграєте, 555 гривень на наступну роздачу, якщо знову виграєте, і продовжуйте робити це, доки не програєте одну роздачу. Якщо ви програєте, ви повернетеся до ставок лише 185 гривень у наступній роздачі.

Таким чином, ви отримаєте гарантований прибуток після кількох послідовних роздач, але все одно будете прагнути до ще більшого виграшу наступної роздачі.

Система ставок Парлай

Система ставок Парлай пропонує ще більш агресивний підхід. Використовуючи його, ви будете подвоювати свою ставку щоразу, коли виграєте роздачу, доки не досягнете точки, на якій хочете зупинитися.

Завдяки цій схемі ставок ви швидко збільшите невелику початкову ставку до значного виграшу, якщо зможете продовжувати вигравати лише кілька роздач.

Якщо ви граєте за системою Парлай і програєте руку, поверніться до ставок лише на одну одиницю в наступній роздачі, перезапустивши весь процес.

Вирішально визначити максимальну ставку для кожної з цих систем, щоб гарантувати, що ви отримаєте певний прибуток, а не просто збільшувати свої ставки, поки не програєте, а потім почнете спочатку.

Ставки на негативну прогресію в блекджеку

Так само як системи ставок на позитивну прогресію оптимізують ваші виграшні сесії, системи ставок на негативну прогресію обмежать ваші втрати та збережуть ваші сесії стабільнішими.

Замість того, щоб збільшувати свої ставки, коли ви виграєте, ви будете збільшувати свої ставки, коли програєте, і зменшуватимете їх, коли ви виграєте.

Таким чином ви швидко компенсуєте свої втрати, зберігаючи стабільний темп під час виграшних смуг і не програючи занадто багато, коли нарешті роздається програшна рука.

Гравці частіше використовують системи негативної прогресії, оскільки логіка, згідно з якою виграшна рука обов’язково буде роздана, для більшості має сенс.

Система ставок Мартингейл

Система Мартінгейла є найпопулярнішим способом робити ставки на блекджек, якщо ви хочете зіграти з негативною прогресією, і її дуже легко запам’ятати, як її застосовувати.

З Мартингейлом ви прагнете виграти одну одиницю ставок за раз. Щоразу, коли ви програєте руку, ви подвоюєте свою ставку. Щоразу, коли ви виграєте роздачу, ви повертаєтеся до початкової ставки.

Якщо ви поставили 185 гривень на першу роздачу, ви поставите 370 гривень на наступну роздачу, якщо перша була програшною. Якщо ви виграєте зараз, ви виграєте 740 гривень, що на 185 гривень більше, ніж ви інвестували загалом.

Якщо ви знову програєте, ви подвоїте ставку до 740 гривень і виграєте 1480 гривень, якщо ваша рука буде виграшною. Знову ви отримаєте прибуток у розмірі 185 гривень після виграшу.

Коли ви нарешті отримаєте виграшну руку, ви повернетеся до ставки в 185 гривеньі перезапустите систему.

Мартінґейл працює дуже добре, і його найбільшим недоліком є ​​те, що більшість столів для гри в блекджек мають ліміт ставок, який може завадити вам збільшувати свої ставки, доки ви не виграєте.

Система ставок Даламбера

Система ставок Даламбера дещо складніша, ніж Мартінґейл, тому вам потрібно буде дотримуватися більше правил і бути уважнішими.

З цією прогресією ви будете ставити на одну одиницю більше, ніж ваша попередня рука, щоразу, коли ви програєте, і на одну одиницю менше, коли ви виграєте.

Таким чином ви змінюватимете свої ставки та намагатиметеся уникнути надто великих програшів під час серії програшів, водночас роблячи найкращі результати виграшних пробігів.

Система ставок Лабушер

Система ставок Лабушер — це ще одна система негативного прогресу, яка певним чином нагадує дві інші, які я описав. Однак з Лабушер ви самі оберете спосіб ставки.

Перш за все, вам потрібно буде придумати суму грошей, яку ви хочете виграти. Припустімо, ви хочете виграти 3700 гривень. Тепер вам потрібно буде розподілити ці 3700 гривень на одиниці за вашим вибором будь-яким способом.

У вас буде послідовність чисел, яка в сумі дає 100, яка виглядає так (наприклад):

5 – 5 – 5 – 5 – 5 – 5 – 5 – 5 – 10 – 10 – 10 - 10 – 10 – 10

Для початку поставте суму крайнього лівого та крайнього правого чисел. Якщо ви виграєте, викресліть ці два числа, в цьому випадку перші 5 і останні 10.

Якщо ви програєте, не викреслюйте жодного числа, а натомість додайте повне число (у цьому випадку 15) до правої частини послідовності.

5 – 5 – 5 – 5 – 5 – 5 – 5 – 5 – 10 – 10 – 10 - 10 – 10 – 10 – 15

Тепер ви знову зробите ставку на суму крайнього лівого та крайнього правого чисел, незалежно від того, які вони. Цього разу їх буде 20.

Якщо ви продовжуєте повторювати цю послідовність, ви зрештою викреслите всі числа зі свого списку, і ви виграєте рівно 3700 гривень або будь-яку іншу суму, яку ви встановили для себе на початку, якщо ви не досягнете ліміту максимальної ставки за своїм столом.

Систему ставок Лабушер важко відстежити, не записуючи її, але грати в неї надзвичайно весело.

Коли ви знову вирішите зіграти в блекджек, спробуйте будь-яку з прогресивних систем ставок, і ви побачите, наскільки це може бути цікаво.