Техаський Холдем проти 5 карткового дро

васильков 2 |
26-01-2024 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

У неперевершеній битві між крутою старою школою та популярністю нью-ейдж ми порівняємо найпопулярнішу гру в покер у світі Техаський Холдем із піонерською грою покеру, п’ятикартковим дро.

Давайте відразу перейдемо до цього, коли ми почнемо з розповіді вам, чим Техаський Холдем відрізняється від п’ятикарткового дро.

Чим Техаський Холдем відрізняється від 5 карткового дро?

Окрім однакового рейтингу роздач, подібності між Техаським Холдемом і 5-картковим розіграшем дуже мало.

У цьому розділі ми збираємося поглянути на різні структури гри, структури ставок, значення рук і доступні дії під час порівняння Техаського Холдему з п’ятикартковим дро.

Структура гри

Коли ви подивіться на структуру цих двох ігор, якби ви не знали краще, ви б не подумали, що обидві ці ігри навіть є покером, оскільки вони майже не схожі.

Коли ви граєте в техаський холдем, у грі є сім карт, із 5 карт на дошці, відомих як загальні карти, якими можуть користуватися всі гравці, і по 2 карти в руці кожного гравця.

Тоді як у Техаському Холдемі ви можете бачити всі карти опонента, крім двох. Ці ігри структуровані по-різному, і це, безумовно, найбільша різниця між варіантами.

Структура ставок

Ми щойно говорили про те, що структура гри сильно відрізняється при порівнянні Техаського Холдему та п’ятикарткового розіграшу, і ці відмінності зберігаються, коли ви дивитесь на те, як робляться ставки в кожній грі. Техаський Холдем — це універсальна гра, в яку можна грати з лімітом, без ліміту або навіть з лімітом розповсюдження.

Якщо порівняти це з Техаським Холдемом, де є раунд ставок на префлопі, а потім раунди ставок на флопі, терні та рівері, ви побачите, що в Техаському Холдемі є набагато більше можливостей ставка.

Значення рук

Очевидно, що якщо ви граєте у версію 5-карткового дро, яка є лоуболом, а не високим, значення рук будуть зовсім іншими. Але навіть якщо ви граєте тільки на високому дро, значення рук все одно будуть дещо іншими.

Зрештою, більше не завжди означає краще, але, оскільки значення рук у цих варіантах так сильно відрізняються, я вважав, що це слід зазначити в цій битві Техаського Холдему проти п’ятикарткового розіграшу.

Доступна дія

Ця остання різниця між Техаським Холдемом і 5-картковим розіграшом насправді не стосується самих ігор, а більше їх доступності. Техаський Холдем надзвичайно популярний, і є кілька місць у світі, де покер є легальним, де ви не знайдете столу Холдему.

На World Series of Poker щороку все ще проводяться популярні турніри з розіграшу 5 карт, але за межами WSOP гра з розіграшом 5 карт є в найкращому випадку вмираючою, а в гіршому – повністю мертвою.

Яка гра краща: техаський холдем проти п'ятикарткового дро

Особисто я люблю всі ігри в покер. Кожна гра пропонує унікальний досвід гри, і я віддаю перевагу різноманітності, коли справа доходить до гри в карти. Але коли я порівнюю Техаський Холдем і 5-картковий розіграш, це не зовсім чесна боротьба, оскільки ми порівнюємо Cadillac покеру з грою, яка майже не існує.

У цьому титульному поєдинку у важкій вазі між непереможними гравцями світу покеру ми нокаутуємо в першому раунді! Впадає 5-картковий розіграш, впадає 5-картковий розіграш!

Висновок

Техаський Холдем – це чинний, беззаперечний чемпіон у світі покеру! Це не означає, що додавання 5-карткового дроу до вашої покерної рутини не буде цікавим і потенційно прибутковим, але Техаський Холдем зараз є найкращою грою в покер у світі, і це навіть близько не так.

Обов’язково завітайте на сторінку онлайн покерних сайтів TheSportsGeek, де ми пропонуємо нашим читачам ексклюзивні пропозиції в усіх найкращих онлайн покер румах! Для українських гравців є пин ап казино, аби грати в техаський холдем та інші ігри. Дякуємо за читання та бажаємо успіхів у грі в Техаський Холдем!