Де розважитись й відпочити недалеко від Василькова?

васильков 14 |
26-08-2024 |
новини Васильків

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Васильків – це невелике місто на території Київської області. В самому місті і за його межами є багато чудових комплексів для відпочинку. Місць з красивими краєвидами. Кожен зможе обрати для себе закуток для відпочинку, в залежності від особистих побажань.

Дуже часто жителі великого міста втомлюються від постійного шуму. Хочеться втекти кудись, де є можливість розслабитися, набратися сил після важких буднів. Бажаючим відволіктися, вдасться знайти чудовий відпочинок та розваги недалеко від Василькова.

Цікаві місця з дивовижною природою

Іноді хочеться насолодитися красою природи, відправитися в похід. Або просто влаштувати пікнік на якійсь тихій галявині з чудовим краєвидом, або в лісі. За межами Василькова є декілька цікавих містечок, де можна відпочити разом з сім’єю або друзями. Вони чудово підходять для пікніку і мають дуже привабливу природу. В них відкривається вид на місто:

  • Васильківські Карпати – ландшафтний парк, який чудово підходить для прогулянок, фотосесій, пікніків. На території є оглядові майданчики з закладами, де можна смачно перекусити. Люди часто приїжджають сюди, щоб побути в компанії близьких людей і відпочити від міського ритму.
  • Сосновий бір – туристична зона. Дає можливість насолодитися свіжим повітрям, влаштувати прогулянку в лісі. Є облаштовані місця для відпочинку, зони для барбекю, стежки для піших прогулянок. Це місце популярне серед місцевих жителів, особливо у вихідні дні. Влітку можна знайти місця для купання, оскільки поруч є річки та озера. Восени ліс стає прекрасним місцем для збору грибів.
  • Змієві вали – чудове місце для туристів і місцевих мешканців. З нього відкривається красивий вид на Васильків. Поруч є цікаві історичні пам’ятки. На території Змієвого валу можна сфотографуватися, влаштувати прогулянку, пікнік. Або просто помилуватися природою.

В залежності від особистих побажань, є можливість влаштувати незабутні вихідні на природі. Без необхідності витрачати кошти на далекі поїздки, замовлення номерів в готелі. Але якщо хтось бажає відвідати якийсь заклад чи комплекс, слід звернути увагу на інші варіанти.

Заклади і активний відпочинок

Багато мешканців віддають перевагу більш екстремальним або комфортним умовам. Адже не всі полюбляють залишитися наодинці з природою, без відповідних зручностей. Тому пропонується ще декілька цікавих місць:

«Джерело» – це готельно-ресторанний комплекс. Поєднує в собі доглянуту природу, готель з усіма зручностями, ресторан зі смачними стравами. На його території є альтанки, дитяча площадка, спортивна зона, басейн, озеро. Тут часто святкують різні важливі події.

Клуб «Газуй!» - ідеально підходить для любителів активного відпочинку. Гостям пропонуються квадроцикли в оренду, на яких можна прокататися по території клубу. При бажанні, можна замовити тур, постріляти з гвинтівки, лука, влаштувати квест. Крім цього, на території є готель і ресторан, де можна відпочити і поїсти після насиченого дня.

Заміський комплекс DachaLove – поєднує в собі зону для прогулянок, відпочинок біля озера. На території є баня, сауна, що допоможе розслабитися душею і тілом. Також можна орендувати альтанку з мангалом, щоб приготувати смачні страви і провести час в компанії.

Вище перераховані заклади з повністю облаштованими територіями. В них є все необхідне для зручності гостей. Це дозволяє повністю відгородитися від буденності і присвятити час собі. Адже перебування в таких місцях йде тільки на користь. Тож не варто відмовляти собі в можливості насолодитися незабутнім відпочинком.

Відвідавши одне із цих місць, обов’язково захочеться повернутися сюди ще не один раз. Тут пропонуються різноманітні страви і цікави способи для проведення часу. Це допоможе отримати заряд енергії, незабутні емоції, які запам’ятаються надовго.