Найкращі торгові облікові записи для eGaming компаній і геймерів

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Ігровий бізнес зараз поширений майже в кожній країні. І, безсумнівно, як гравцям, так і таким компаніям потрібні надійні облікові записи для здійснення платежів і отримання грошей відповідно. Мінус – не всі PSP і банки пропонують послуги для таких компаній і геймерів. Але це не означає, що ситуація безвихідна! Українські геймери мають змогу дізнатися на https://cosmolot.in.ua/ де можна грати в цікаві ігри. 

Genome пропонує особисті, бізнес-рахунки та облікові записи торговців для різних компаній і галузей у всьому світі. Транспорт, SaaS, роздрібна торгівля, розваги та багато інших галузей використовують мультивалютні рахунки Genome та всі інші приголомшливі переваги. У цій статті ми поговоримо про роль таких сервісів для геймерів та eGaming бізнесу. 

Чому облікові записи продавців?

Для початку будь-якій компанії потрібен бізнес-акаунт . Це зручно не лише для розділення особистих і ділових витрат. Він також забезпечує чітке відстеження всіх вхідних платежів, зароблених і витрачених грошей. 

Обліковий запис продавця – це тип бізнес-облікового запису, за допомогою якого компанії eGaming можуть приймати гроші клієнтів через Інтернет. Ми говоримо про платежі карткою, транзакції Google і Apple Pay тощо. З рахунку гроші перераховуються на бізнес-рахунок, щоб компанія могла ними користуватися.  

Найкращі облікові записи продавців для компаній eGaming

Знайти цей тип рахунку може бути складно, оскільки фінансові установи не поспішають розглядати заявку та ретельно перевіряти всі деталі. Компанії стикаються з ще більшими вимогами під час цього процесу через численні законодавчі норми для бізнесу eGaming. На щастя, деякі постачальники пропонують такі облікові записи продавців.

Давайте детальніше розглянемо деяких надійних постачальників електронних ігор та азартних ігор:

PaymentCloud

Ця компанія спеціалізується на відкритті комерційних рахунків із високим ризиком. Він має широкий спектр послуг, таких як платіжні шлюзи та віртуальні термінали. Він також назавжди призначає спеціального представника для кожного облікового запису. Спеціальне ціноутворення для кожного облікового запису є ще однією перевагою, якою може похвалитися PaymentCloud. 

EMerchantBroker

Він пропонує різні функції та інструменти для керування обліковим записом. Однією з найпопулярніших є система управління платежами для вирішення спорів. Крім того, ця компанія може створити міжнародний обліковий запис для сайтів онлайн-ігор, якщо вони мають ліцензію. 

Послуги для торговців

З цим постачальником фінансових послуг можна використовувати не лише їхні торгові рахунки, PG та термінали, а й доступні маркетингові інструменти. У Host Merchant Services є відмінна підтримка клієнтів і відсутність комісій за скасування, що є величезною перевагою порівняно з іншими постачальниками. 

Це деякі з варіантів, які ми рекомендуємо. Але як щодо Genome? 

З нашим обліковим записом продавця ви також отримуєте доступ до численних інтеграцій (Shopify, WooCommerce, Magento тощо) і звітів. Всі аналітичні дані про клієнтів та їх платежі знаходяться в одній панелі. Ми також пропонуємо інтеграцію API, щоб ви могли створювати та налаштовувати сторінки оформлення замовлення відповідно до потреб клієнтів.   

І останнє, але не менш важливе: геймери також можуть отримати великі переваги від отримання особистого облікового запису в Genome. Можна подати заявку на електронний гаманець гравця з будь-якої точки світу та завершити адаптацію онлайн. Як фізичні, так і віртуальні картки (для додаткової безпеки) можна використовувати з усіма нашими мультивалютними рахунками (USD, EUR, GBP тощо). Геймерам більше не потрібно вибирати між кількома банківськими картками для різних валют. Відкрийте електронний гаманець свого гравця за допомогою Genome і здійснюйте швидкі платежі, коли вам це потрібно. 

Поширені питання

Що таке спеціальний обліковий запис продавця?

Це спеціалізований банківський рахунок, призначений для прийому онлайн-платежів. Він успішно функціонуватиме разом із бізнес-аккаунтом. Усі облікові записи можна розділити на дві великі групи: об’єднані та виділені. Перші є акаунтами кількох торговців і створені для зниження вартості обслуговування. Виділені облікові записи використовуються лише однією компанією. 

Чи потрібен обліковий запис продавця?

Це необхідно, якщо підприємство хоче мати можливість приймати гроші за допомогою карткових платежів. І, чесно кажучи, протягом останніх кількох років більшість підприємств перейшли на електронну комерцію. Тому, щоб підтримувати продажі на високому рівні, вам доведеться подати заявку на рахунок, щоб клієнти могли оплачувати онлайн з будь-якої точки світу. 

Чи прибутковий онлайн-ігровий бізнес?

За останнє десятиліття сфера електронних ігор безперечно стрімко розвивалася. Більше того, такий інтенсивний розвиток триватиме й у наступні роки. Коли мова йде про прибутковість гральних компаній, все залежить від багатьох факторів. Ігровий онлайн-бізнес не є незаконним, але він залишається в сірій зоні та вважається високоризикованим. Щоб отримувати прибуток від азартних ігор, вам потрібно буде вивчити не тільки відповідні платіжні процесори, комісії та цільову аудиторію, а й правові норми цієї галузі. 

Які банки підтримують азартні ігри?

Вибір найкращого постачальника фінансових послуг завжди є складним і складним завданням, особливо з десятками різних варіантів, доступних на ринку. З бізнесом eGaming таке завдання стає ще складнішим, оскільки небагато банків хочуть мати справу з галузями високого ризику. Хороша новина полягає в тому, що є провайдери, які працюють виключно з гральним бізнесом. Нарешті, ви завжди можете відкрити онлайн-банківський рахунок в одній із країн Європи та керувати ним віддалено. 

Який тип облікового запису найбільше підходить для бізнесу електронних ігор?

Для початку вам потрібно мати обліковий запис торговця та бізнес. Шукайте постачальників/еквайерів, які пропонують відкриття рахунків із високим ризиком. Таким чином, заявка може бути схвалена швидше, а отже, обліковий запис буде активовано набагато швидше.