Як замовити букет квітів у будь-який куточок країни

васильков 554 |
1-05-2021 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Букет квітів для коханої - це завжди романтично і доречно. Такий подарунок запам'ятовується жінкам надовго, і ви отримуєте набагато більше, ніж витрачаєте. Головне у нашому житті - це емоції, а від доставленого букету їх буде просто безліч. Де б ви не знаходилися, доставка квітів - це завжди приємний сюрприз і можливість вкотре нагадати про щирі почуття. Професійні флористи компанії Flowers.ua (https://flowers.ua/ua) допоможуть обрати найкращий букет та придбати краще доповнення до нього.


Замовляйте кращий букет на свято


Часто трапляється так, що ми не знаємо, який подарунок буде найкращим до певної події. Але, якщо ви бажаєте догодити жінці і подарувати їй щось надзвичайне, то букет на замовлення буде вдалою ідеєю. Замовити букет онлайн дуже просто, а широкій асортимент прийдеться до вподоби найвибагливішому покупцю. На сайті Flowers.ua представлені тисячі унікальних квіткових композицій. Зробити замовлення можна цілодобово, а власна кур'єрська служба вчасно відправляє букети по всьому світу. Менеджери компанії цілодобово готові проконсультувати клієнтів з усіх питань, пов'язаних із замовленням і відправкою букета. Завжди можна доповнити букет плюшевою іграшкою, квітковою корзиною, романтичним посланням та повітряними кульками. Флористи сервісу здатні створити навіть унікальний букет, який ви побачили у кінофільмі або згідно з надісланим вами фото.


Широкий асортимент троянд та інших квітів


Звичайно, серед усіх квітів особливою популярністю завжди користувались троянди. Букет троянд може бути найрізноманітніших кольорів, від традиційно червоного, до кремових і жовтих та рожевих і блакитних відтінків. Навіть одна троянда на першому побаченні допоможе сказати про щирість почуттів, а більш пишні букети ідеально підходять до будь-яких свят. Отримати букет троянд на день народження, 8 березня чи День святого Валентина бажає кожна жінка. На 8 березня найкращим вибором буде букет із ніжних тюльпанів, альстромерій, лілій або сезонних квітів. Ніколи не виходять з моди гербери, гіацинти та кімнатні рослини. Часто останні дарують мамі або бабусі, але й серед юних дівчат є багато прихильниць квітів у горщику. Останнім часом досить популярним став букет із квітів в коробці. Такі композиції зазвичай дарують коханим жінкам. Дуже зручно замовляти таку композицію додому, адже коробка може стати в нагоді після того, як квіти зів’януть.  


Замовляйте і оплачуйте зручно 


Як би ми не відносились до діджиталізації суспільства, але це вже реальність. Ми стали всюду ходити зі смартфоном, інтернет є майже в кожного, а всі покупки переходять на цифрові рейки. Саме тому сервіс Flowers.ua запустив офіційний додаток, який можна завантажити в Google Play і App Store. Перебуваючи за кордоном, у відрядженні, чи просто переглядаючи новини у таксі, можна у 2 кліки замовити букет коханій. Завдяки співпраці з великими українськими банками на особистий рахунок можна отримати суттєвий кешбек, оплатити замовлення в зручній валюті та розшарити букет у соціальних мережах або у месенджерах. Ціни у додатку не відрізняються від представлених на офіційному сайті, а доставка від 500 грн завжди буде безкоштовною по усім обласним центрам країни.