Кросівки: скрізь і під все

васильков 314 |
28-05-2021 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Зізнаватися в прихильництві їм можна без кінця за їхню універсальність, зручність, деколи, впізнаваність та інші якості, якими їм безкомпромісно поступається класичне взуття. Це дійсно нова класика, яка зайняла основну віху гардеробу кожного, не звертаючи уваги на стать чи рід діяльності. Ми впевнені, що вони є в кожного і всі шукають ще, щось нове, у відповідності з останніми тенденціями, без шкоди навколишньому середовищу та з огляду на власні принципи та вподобання. Ми поділяємо такого роду вибірковість, адже пропозиції ринку та кількість виробників дозволяють це. Тут ми вирішили поділитися з вами інформацією про тренди літа 2021 та кількома прикладами комбінування. 

Мода. Нещадно змінюється щогодини і не зважає на те, чи встиг хтось потішитися трендом, чи ні. Цього сезону актуальними залишаються масивні варіанти з чималим нашаруванням дрібних конструктивних деталей, які можуть відрізнятися матеріалом, його походженням, кольором, формою, тощо. 


Об’ємна підошва досі з нами, проте ми радили б звернути увагу на використовуваний у її виготовленні матеріал. Насправді, від нього чимало залежить, адже коли платформа виконана виключно з резини чи каучуку, звичайно модель буде стійкою та дозволить без остраху гуляти по мокрій та ковзкій поверхні. Але, стомитеся ви значно швидше за рахунок значної ваги, відсутності гнучкості та ударної віддачі при зіткненні кросівка з твердою поверхнею, що з часом може згубно вплинути на колінні суглоби. Саме тому, виробники часто застосовують різного роду технології, які допомагають уникнути ушкоджень, зменшити вагу моделі та зробити використання продукту комфортнішим. Деякі з них виготовляють підошву з піноматеріалу, прикріплюючи до нижньої частини тонкий резиновий шар. Підсилити зручність можна використавши правильну устілку з “умінням” запам'ятовувати форму стопи. Вони підлаштовується під всі її особливості, а у вільний від експлуатації час повертає свою початкову форму. Якщо раніше такі особливості вважалися виключно спортивними варіантами, то з моменту переходу та укорінення кросівок у повсякденному гардеробі це стало загальнодоступною нормою.


Стилізація. Як ми писали вище, вони тепер скрізь і з усім. Вони полегшують комбінування образів, виглядають гармонійно з будь-якими стильовими напрямками та готові відправитися з нами не тільки по справах, а й на модний показ чи свято на кшталт весілля. Має гарний вигляд навіть класичний костюм, строга сорочка та білі шкіряні снікери. Тому цей вид взуття відкритий до експериментів.

Велике розмаїття є в інтернет-магазині MD Fashion, але краще оцініть все самостійно.