Особливості та переваги ноутбуків Dell

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Dell — американська компанія, один з найбільших виробників комп’ютерної техніки. У багатьох користувачів бренд асоціюється з якісною та надійною технікою. Широкий модельний ряд дозволяє обрати оптимальну машину для роботи та навчання. Розкажемо більш детально про переваги комп’ютерів бренду Dell, які стають вирішальними при виборі ноутбука для багатьох користувачів.

Співвідношення ціна-якість

Не зважаючи на те, що компанія більш орієнтована на американський ринок,  проте техніка цього бренду стала популярною в Європі та Україні саме завдяки гарному співвідношенню ціна-якість. В Україні ноутбук dell із середньостатистичним набором функцій буде коштувати дешевше, ніж аналогічний комп'ютер іншого бренду. Обираючи Dell, користувач може бути впевненим, що не переплатить за набір непотрібних функцій та за гучне ім’я, він отримає саме те, що очікує за оптимальну ціну.

Інші переваги

До “плюсів” бренду можна віднести:

- постійне оновлення продуктових лінійок, при цьому воно відбувається з урахуванням побажань користувачів;

- бренд постійно вивчає попит та розширює ринки впливу;

- завдяки інноваційним технологіям, які компанія Dell використовує у виробництві своїх ноутбуків, сильний бік техніки — висока продуктивність;

- вся техніка проходить обов’язковий дворівневий контроль якості продукції, тому обираючи ноутбуки Dell користувачі можуть бути впевненими в надійності та якості.

Модельні характеристики

Кожний рік компанія випускає сто тисяч ноутбуків. Завдяки широкому модельному ряду будь-який користувач зможе знайти необхідну модель серед ноутбуків Dell.

В лінійці представлені як звичайні ноутбуки, так і ультратонкі з плоским корпусом та вагою до 1 кг. Також можна обрати комп'ютер за набором функцій та розміром екрану.

Щоб визначитись, який функціонал потрібен, необхідно зрозуміти як саме буде використовуватись ноутбук. Є моделі для геймерів, з високою продуктивністю та швидкістю обробки графіки. Така ж модель підійде для тих, хто планує встановити та використовувати графічні та відеоредактори в роботі.

Для навчання та роботи вистачить звичайного набору функцій, для цього підійдуть бюджетні моделі та ультратонкі, які можна завжди носити із собою та облаштовувати робоче місце будь-де в будь-який час.

Найбільш популярні моделі в Україні:

- Inspiron;

- Latitude;

- XPS;

- Vostro;

- Alienware.

Ноутбуки Dell мають свій особливий впізнаваний дизайн — заокруглені кути. Комп’ютери можна вибрати в різних кольорових гамах: від золотистих та сріблястих до класичних чорних.