Повнораціонний корм для дорослого кота

васильков 410 |
5-01-2022 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Харчування дорослих котів суттєво відрізняється від раціону кошенят. З віком організм міцнішає, а активність поведінки тварини падає, як і необхідність у висококалорійних продуктах. Саме тому, тоді, коли ваш кіт сформувався та досяг зрілості, потрібно змінити корм.

Фелікс для дорослих котів — це чудовий продукт від компанії Пуріна, яка пропонує власним клієнтам тільки найкраще. Він був розроблений кваліфікованими спеціалістами після багаторічних профільних досліджень.

Корм для дорослих котів: особливості складу

Відповідальний господар ретельно планує харчування кішки. Але готувати корм самостійно з натуральних продуктів дуже складно. До того ж люди не мають можливості додати правильну порцію вітамінів та мінералів.

Саме тому більшість власників пухнастиків вирішують купити заводське харчування. Таким чином вони можуть розраховувати на збалансований склад, який містить не тільки натуральне м’ясо, але й рослинні продукти харчування, вітаміни та мінерали, комплекси жирних кислот тощо.

Такий підхід спрямований на те, щоб зміцнити не тільки м’язи та опорно-руховий апарат, але й сприяти зміцненню імунітету тварини.

Критерії вибору якісного корму

Якісна їжа дорослому коту має відповідати кільком основним критеріям. Тільки тоді домашній улюбленець буде відрізнятися міцним здоров’ям та активною поведінкою.

Щоб правильно сформувати раціон, зверніть увагу на такі фактори:

   1. Склад корму. Важливо, щоб першим інгредієнтом у складі було натуральне м’ясо. Коти — це перш за все хижаки. Але годувати цих тварин суто м’ясом не потрібно, оскільки у природі вони часто споживають і рослинні продукти. Також варто подбати, щоб у складі були відсутні барвники та консерванти. Такі інгредієнти не дуже корисні для здоров’я пухнастиків.

   2. Формат харчування. Корм буває сухим та вологим. Перший варіант більш калорійний та відрізняється збільшеним об’ємом вітамінів і мінералів, але у ньому повністю відсутня волога. Натомість вологий корм більше нагадує звичайне м’ясо. Це апетитний продукт, яким коти зазвичай люблять ласувати.

   3 Смак корму. А ось тут все залежить від вашого улюбленця. Підбирайте саме той варіант, який сподобається вашому чотирилапому другу найбільше.

Важливо подбати, щоб хатня тварина отримала всі необхідні поживні речовини. У такому випадку вона може розраховувати на довге, здорове та щасливе життя.