Як підкреслити свою індивідуальність за допомогою прикрас?

васильков 464 |
17-01-2022 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Вишукані ювелірні прикраси дозволяють підкреслити індивідуальність і бездоганне відчуття стилю, розповісти світові свою історію, виразити емоції, почуття, вподобання. Ідеальним варіантом стане купити шарми до Пандори. Мініатюрні декоративні аксесуари допомагають персоналізувати мінімалістичні браслети, ланцюжки й сережки. Намистини (шарми) дають змогу створити відразу кілька цікавих тематичних колекцій, до прикладу, на пляж або на романтичну зустріч. Тож як правильно підібрати аксесуари й на що варто звернути увагу?

Як обрати стильні й актуальні ювелірні прикраси?

Перше, на що радять звертати увагу досвідчені стилісти, — основний матеріал. Більшість надає перевагу звичним дорогоцінним металам:

- Золото;

- Срібло;

- Платина.

Проте виразити свою життєву позицію й особливості світогляду допоможуть ще й інші матеріали. Так, сплави з покриттям 14К золотом або рожевим золотом не лише покращують експлуатаційні характеристики готових ювелірних прикрас, але й свідчать про відповідальне ставлення до навколишнього середовища. Шкіра й текстиль — популярні матеріали для виготовлення ланцюжків і браслетів. Вони гармонійно впишуться в легкі буденні образи й наряди в традиційному етностилі.

Не менш важливо враховувати фізіологічні особливості людини, а також статус конкретної події. До прикладу, жінки старшого віку надають перевагу масивним і помітним прикрасам, а молода дівчина може обрати лаконічне кольє-невидимку. Кольє радять підбирати під виріз сукні або блузи. Під час вибору каблучки не менш важливо враховувати товщину й довжину пальців, аби прикраса виглядала максимально гармонійно.

Тематичні прикраси: чи варто купувати?

Тематичні прикраси, як-от намистини (шарми) Pandora дають змогу створювати цілком нові персоналізовані аксесуари. Популярною тематикою таких прикрас вважають:

- Кохання;

- Родину й друзів;

- Казки й фантастику;

- Подорожі й захоплення;

- Абстракцію;

- Символізм.

До прикладу, можна створити персоналізований браслет зі своїми ініціалами або іменем близької людини. Намистини, які пронизані темою кохання, допомагають виразити світле почуття, передати романтичність і жіночність своєї натури. Символи родинних і дружніх зв’язків завжди нагадуватимуть про найдорожче в житті — сім’ю. Варіантів таких комбінацій безліч, тож кожен матиме змогу обрати щось відповідне для себе.

Не бійтеся експериментувати з прикрасами й транслювати світові свою власну історію! Тематичні аксесуари здатні по-новому розкрити не лише звичні образи, але й особистість людини.