Під Васильковом викрали чоловіка і змусили копати собі могилу

васильков 2 180 |
27-01-2017 |
Новини Васильків

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Поліція спільно з прокуратурою затримала двох осіб, які 24 січня викрали чоловіка в селі Гвоздів Васильківського району. Спочатку його привели в підвальне приміщення сусіднього будинку, де утримували, прив'язавши за шию до батареї, повідомляє прокуратура області.



"Завдаючи тілесні ушкодження потерпілому, зловмисники вимагали кошти в сумі 260 тисяч гривень", - йдеться в повідомленні.
Вранці 25 січня зловмисники вивезли чоловіка в ліс і змусили копати собі могилу. Однак йому вдалося їх обдурити, заявивши, що гроші є у його знайомого. Приїхавши в сусіднє село, чоловік попросив зупинити машину поруч з будинком, в якому нібито проживає знайомий. Після зупинки, потерпілий забіг у магазин і попросив викликати працівників правоохоронних органів.
"Завдяки спільним зусиллям прокуратури Київської області і бійців корпусу оперативно-раптової дії, полку поліції спеціального призначення та оперативників Управління карного розшуку поліції Київщини, викрадачів затримано. Трьом зловмисникам оголошено про підозру", - йдеться в повідомленні.