Згвалтування на Васильківщині

васильков 3 277 |
10-08-2017 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

08 серпня до чергової частини Васильківського відділу поліції надійшло повідомлення про зґвалтування двох молодих дівчат
Правоохоронці встановили, що 07 серпня на зупинці громадського транспорту в с. Софіївська Борщагівка, Києво - Святошинського району двоє дівчат 18-ти та 21-го років, які подорожували автостопом до м. Одеси зупинили автомобіль «Daewoo Lanos».



39-річний водій запропонував дівчатам переночувати в його орендованій квартирі в м. Василькові. Заманивши жертв до квартири, зловмисник погрожуючи ножем та застосувавши фізичне насилля вступив у статеві відносини з потерпілими проти їх волі. Після скоєного насильник на власному автомобілі вивіз дівчат на автозаправну станцію в районі смт. Калинівка Васильківського району, де знову погрожуючи ножем відібрав у них грошові кошти та зник у невідомому напрямку.


Працівники сектору кримінальної поліції одразу почали проводити комплекс невідкладних оперативно-розшукових заходів з метою встановлення всіх обставин події та пошуку ґвалтівника. Завдяки кропіткій оперативній роботі того ж дня насильника затримали. Ним виявився 39-річний житель Києво-Святошинського району, який відбував покарання за вчинення аналогічних злочинів та провів 22 роки у місцях позбавлення волі. Зловмисник зізнався у скоєному, та визнав свою провину, його затримано в порядку ст. 208 Кримінально - процесуального кодексу України


Слідчими проводиться досудове розслідування за ч. 1 ст.187 (Розбій), ч. 1 ст. 153 (Насильницьке задоволення статевої пристрасті), ч. 1 ст. 152 (Згвалтування) Кримінального кодексу України. Наразі проводиться перевірка, щодо причетності до скоєння аналогічних злочинів на території Київської області та України.

Васильківський ВП

ГУНП в Київській області